Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 22 травня 2024, 22:00
12497
49

Аталанта – Байєр. Прогноз і анонс на фінал Ліги Європи 2023/24

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 22 травня 2024, 22:00
12497
49
Аталанта – Байєр. Прогноз і анонс на фінал Ліги Європи 2023/24

22 травня на «Авіва Стедіум» пройде фінальний матч Ліги Європи, в якому «Аталанта» зустрінеться з «Байєром». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Аталанта

Команда проводить закінчення сезону у чудовій формі. Вона дозволила досягти серйозних успіхів на внутрішній арені. Насамперед тиждень тому бергамаски відіграли фінал кубка Італії, куди потрапили, послідовно пройшовши такі клуби, як Мілан та Фіорентина. У вирішальному поєдинку з Ювентусом, щоправда, знову поступилися цьому незручному для себе противнику. Паралельно ряд перемог, у тому числі над прямим конкурентом, Ромою, дозволили повернутися до групи лідерів Серії А. І закріпилися там, перемігши у вихідні Лечче 2:0. Але зараз є шанс досягти головного успіху - це перший фінал єврокубку за всю історію. Дорогою до нього підопічні Джан П'єро Гасперіні у плей-оф розібралися з такими серйозними противниками, як лісабонський Спортинг, Ліверпуль та Марсель, ще й показуючи при цьому свій фірмовий атакуючий футбол.

Байєр

Клуб взагалі проводить, безумовно, найкращий рік у своїй історії. Інакше неможливо оцінювати завоювання вічним невдахою срібної салатниці, ще й за чудової статистики, коли не програвали взагалі нікому. Свій кубковий фінал аспіринники проведуть у суботу. І там із Кайзерслаутерном теж будуть явними фаворитами. Де були проблеми у підопічних Хабі Алонсо, так це в Лізі Європи, досить згадати, як інфарктно проходили обидва поєдинки проти Карабаха, або 2 голи з пенальті Роми у півфіналі-відповіді у Леверкузені. Втім, навіть там у результаті саме німці знаходили спосіб не програти та пройти до наступного раунду турніру.

Статистика особистих зустрічей

Трохи більше двох років тому, у березні 2022-го, сторони грали у Лізі Європи, тоді зустрілися вже у 1/8 фіналу. На той момент італійці були явно сильнішими, і перемогли в обох матчах.

Прогноз

GGBET розглядає німців як явного фаворита пари. Але італійці теж мотивовані, тож ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,93).

Прогноз Sport.ua
Аталанта
22 травня 2024 -
22:00
Баєр
Тотал більше 2.5 голів 1.93 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(92)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

В УЄФА очікують, що Лунін не зіграє зі Словаччиною. Назвали першого номера
Футбол | 20 червня 2024, 09:47 34
В УЄФА очікують, що Лунін не зіграє зі Словаччиною. Назвали першого номера

Очікується, що ворота збірної України захищатиме Анатолій Трубін

Сербія погрожує знятися з Євро, якщо УЄФА не покарає Хорватію та Албанію
Футбол | 20 червня 2024, 13:59 50
Сербія погрожує знятися з Євро, якщо УЄФА не покарає Хорватію та Албанію

Фанати кричали під час матчу: «Убий, убий, убий серба»

Коментарі 49
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya
Потрібно Баєру цей сезон по максимуму забрати, бо не факт, що наступний буде вдалий в такій степені, тому я сьогодні за німців 
serhiy
Подивіться в чаті як бамбаське бидло міранчука захищає. Ви вже зовсім #обнулися -то піпець. Яке ж ви гімно смердюче. 
Chort
Моя любимая крото-бото-банда. Сегодня напишу даже без каспа. Это решение далось мне очень не легко, но увы каждая история рано или поздно заканчивается. Я, ухожу на заслуженную пенсию. 15 лет назад я пришел вместе со своим одноклассником Федей( нашу историю ,я когда то уже рассказывал), в наш дружный коллектив, я горжусь, что 15 лет служил Богу Ринату верой и правдой. Много за это время было и хорошего и плохого .Сколько мы делали фейковых акаунтов притворялись киевскими, ну много всего было,сами всё знаете. Нас опускали,над нами издевались, но наша любовь и вера в Царя Ренаты была сильнее. Максимка, обращаюсь лично к тебе, ты проследи пожалуйста за нашим балбесом Федькой, ну знаешь если он хорошо себе ведёт то приласкай,если плохо, по попке отшлепай. Извините парни что без отходной ушел. Но подарки для вас мои любимые , я оставил. Возле койки Кирилла я оставил сумку, в этой сумке личные бутылки для каждого, что самое главное они с гравировкой ( когда будет прыгать то вспоминайте меня. Ещё раз, спасибо за службу парни. Крото-бот однажды,крото-бот навсегда 🫡🫡
COBA
За Баєр. Нехай казка продовжується. Таке не часто буває.
Leon
Баер виграе 3-1
🔱Avtoigor🔱
А Я так чекав на зарубу Ліверпуль Баєр
nick07
цікаво чи втримає Байєр серію
тому вболіваємо за німців
🔱Avtoigor🔱
Іванов лягай спати 
Лига
Играл бы Малина или Коваленко в Аталанте сейчас, можно было болеть и за неё в финале, а так думаю Байер с Алонсо  вынесет их в 2 мячи минимум
antt
Якщо Баєр поступиться в серії пенальті то безпрограшна серія не вийде?! Але і чистий програш таке неправильно називати, якщо буде такий результат.
Умник
За байер.
Тогда Динамо при проходе 2 квалифая гарантировано ле
Oliynuk_sport
Прогноз 0:2, за Баєр
Pavel_i_CO
Тільки вата буде вболівати за Аталанту, де присутня істота, на прізвисько міранчук. 
🔱Avtoigor🔱
Кривдник Ліверпуля
🔱Avtoigor🔱
Уявіть собі, якщо Аталанта виграє у Баєра?!?!
Iigor6583
На рфії визначна подія, як пишуть там путіноїди, "аталанта міранчука грає проти Байєр". Ця дурнота тупа і тут хоче хайпанути своїми курячтми мозгами. Не маю нічого проти Аталанти, але через кацапа буду вболівати за Байєр.
Saar
Аталанта!!!!
Ostap Sweet Cherry
За е-Байер! я не могу болеть по политическим и историческим мотивам. 
Sheva19
Одни минусовчики .
Remark
Ставка: ТБ 2.
Прогноз: 1:2.