Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 червня 2024, 17:42
20960
17

ОФІЦІЙНО. Інгулець призначив нового тренера. Другий раз за 9 днів

Кобін став наставником новачка УПЛ

| Оновлено 16 червня 2024, 17:42
20960
17
ОФІЦІЙНО. Інгулець призначив нового тренера. Другий раз за 9 днів
ФК Минай. Василь Кобін

Клуб «Інгулець» оголосив про призначення головним тренером Василя Кобіна. Контракт з наставником розрахований на три сезони.

6 червня клуб уже оголошував, що новим тренером після відходу Владислава Лупашка став Желько Любенович, але потім виявилося, що «Інгулець» поспішив і наставник залишився у «Минаї».

Кобін, який раніше працював у «Минаї» і «Металісті», повертається до УПЛ.

За підсумками минулого сезону «Інгулець» вийшов в елітний дивізіон, а президент Олександр Поворознюк поставив завдання залишитися в УПЛ без перехідних матчів.

Оцініть матеріал
(166)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Муґунот Уух
Хто????
Інгулець, велкам ту перша ліга
Перець
А ще 9 днів пройде і буде 3 тренер
avk2307
Автобус главное приобрели. Тренер не суть важно
ZANREGENT1993
Когда там финал ЛЧ Ман Сити - Ингулец?
zzg77
Шаран получше будет!
Умник
Жирный бахнулся
Aliv
Вася-бисиклета
Remark
С-стабільність у "коробки передач".
Flying Cat
Хацкевича треба було. Бабича асистентом. Кобіна тренером захисників. Мілевського тренером нападу. Тренером фізпідготовки Леоненка. А воротарів сам би Поворознюк тренував би.
Перше тренування. Хац питає Бабича: "Сань, ну цы эца... Я цебе свабоду дам. Делай шцо хочешь. Гатов паказаць результац?". Бабича в а*е: "Я? Я ж асистент!" Підбігає Кобін: "Я знаю шо треба робити! Я маю досвід! Ми почнем відпрацьовувати пас, сидячі на лаві запасних." Мілевський тільки-но закінчив постити фото себе на базі Інгульця, відповідає: "Давайте с бани начнем, у меня халат уже есть, а пацаны побегают, попасуют. Леоненко оьвечает: "Я не понимаю что я тут делаю и вообще-то не поноимаю ничего в тренировках, но идея в баней мне нравится. У меня пак Оболони в багажник есть". Підходить Поворознюк: "Йоб***мать! Ви працювати, коли с*к будете, бо зараз н**й на поле в везу і к х**м комбайном переїзду б*ть". Хацкевич з під лавки відповідає:" Ни надо тут матирицца. У нас тут димокрация. Свабода и равенцтво! " Мілевський підтримує :"Мы беларуссы знаем в этом толк, не переживайте, давайте сделаем селфи и пойдем попаримся". Поворознюк хапається з голову:" Це п**ць! Кого я понабирав?! І казали ж не лізь у цей хвутбол. Поліз с*ка. "
Lulinnha
З похмілля вирішив змінити тренера... 
umnuy2
оборот гов...---только так я всегда говорю о назначениях покругу наших физруков....это вам не мичел с гвардиолой-там одна мысль,как на трансферах навариться
Falko
Я ждав цього ))