Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 17 травня 2024, 02:21
10648
10

Запізніла справедливість? Левандовськи може отримати Золотий м'яч-2020

У 2020 році вручення нагороди скасували

| Оновлено 17 травня 2024, 02:21
10648
10
Запізніла справедливість? Левандовськи може отримати Золотий м'яч-2020
Getty Images/Global Images Ukraine. Роберт Левандовськи

Французьке видання France Football розглядає можливість вручення Золотого м'яча 2020 року Роберту Левандовськи. Про це повідомляють іспанські ЗМІ.

За їхньою інформацією, остаточне рішення France Football ухвалить завтра, 15 травня.

Нагадаємо, у 2020 році вручення Золотого м'яча було скасовано через пандемію коронавірусу. Того року було перенесено Євро-2020, проте всі головні клубні турніри було розіграно.

У сезоні 2019/2020 Левандовськи забив 55 голів і зробив 10 асистів у 47 матчах за «Баварію», вигравши з клубом Лігу чемпіонів і Бундеслігу.

Олег Дідух Джерело: Sport.es
Оцініть матеріал
(76)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Anna.
Це було би дуже справедливе рішення.
antt
От це нормально, а то гравець грає, але ніби щось забув в минулому.  Але вже таких результатів як в Баварії не зможе здобути. А ні бути кращим гравцем, а не грати в кращій команді ліги чемпіонів чи національного (читай іспанського) чемпіонату. Навіть краще. Бачу ні він ні Белінгем цього вікенду не відзначилися, як і в Довбик, що в плюс нашому гравцю.
Джей Гетсбі
А як же пессі? Дайте йому,бо він нічого не виграв у 20му
kelym
Типова українська меньшовартість: не буди лихо доки тихо! Надцять років  Андрій Лунін полірує скамейку в Реалі! Давно міг бути в основі одного з топ клубів - кишка тонка !
Falko
Давно пора. Цілком могли навіть улаштувати церемонію посеред річних вручень, влітку 22-го. І навіть голосувалку навесні, бо в Роберта тоді й конкурентів не було.
 Але зацікавило формулювання: не провести голосування на переможця ЗМ-2020, а віддати його Левандовському. Це ж не за правилами і схоже на якесь почесне пенсійне визнання.
Ron Noiill
Подумають і дадуть напічканому з дитинства препаратами гному, за важливий внесок у світовий футбол . Ось побачите, рано чи пізно ще розсекретять на яких він препаратах сидів і скільки барса і кому платила за приховування цієї інформації.