Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 вересня 2024, 20:53
2052
35

Вовки покусали левів. Полісся обіграло Карпати у Львові

Житомиряни здобули впевнену перемогу

| Оновлено 28 вересня 2024, 20:53
2052
35
Вовки покусали левів. Полісся обіграло Карпати у Львові
ФК Полісся

Головний тренер «Карпат» Владислав Лупашко після перемоги над «Чорноморцем» зробив деякі ротації у стартовому складі своєї команди. Замість дискваліфікованого Адамюка та Стеніо на поле вийшли Педросо та Підлепенець. У складі «Полісся» Імад Ашур після нічиї з ЛНЗ зробив суттєві кадрові перестановки. Замість Бабенка, Майсурадзе, Таллеса, Пайшао у гру вступили Мустафаєв, Смоляков, Луїфер та Мельниченко, який нинішній сезон розпочинав у юнацькій команді «Карпат».

Господарі поля активніше розпочали цю гру, в дебюті якої Мірошниченко небезпечно пробивав зі штрафного, але м’яч пролетів поруч зі штангою. Натомість атака гостей завершилася голом. Після флангової передачі Гуцуляка влучно головою пробив повз воротаря Крушинський. Проте вже через хвилину «Карпати» відновили рівновагу. Підлепенець зробив передачу на Мірошниченка, і Денис влучно пробив у дальній кут.

Суперники швидко переходили від оборони до атаки. Міг Гуцуляк вивести «Полісся» вперед, але пробив поруч зі штангою. Згодом Кемкін рятує ворота після удару Луїфера, і м’яч опустився на сітку за поперечиною воріт. І все ж, в компенсований час першого тайму територіальна перевага «жовто-зелених» привела до взяття воріт. Після навісної передачі Назаренка головою зіграв Крушинський і м’яч від ноги Гуцуляка влетів у ворота. Так продовжився гольовий серіал Гуцуляка в чемпіонаті – до 5-ти ігор.

Другий тайм активніше розпочали «Карпати» і швидко могли зрівняти рахунок. Після флангової передачі пробивав головою Ігор Невес, але м’яч влучив у поперечину воріт Волинця. Господарі поля продовжували більше контролювати м’яч, проте гості майже всією командою у дощову погоду вдало оборонялися і небезпечних моментів не виникало.

«Карпати» виконали декілька кутових ударів, але захисники «Полісся» встигали випереджати суперників. Гості при першій нагоді проводили контратаки, одна з яких завершилася голом. Назаренко свій рейд до воріт суперника завершив влучним ударом у дальній кут воріт. Одну з атак львівського клубу дальнім ударом намагався завершити Альварес, але пробив поруч зі стійкою.

У підсумку безпрограшний клубний рекордний серіал «Полісся» в УПЛ триває 12 ігор: 8 перемог та 4 нічиї. Переможна ж клубна рекордна гостьова серія «жовто-зелених» в чемпіонаті продовжується 3 гри.

Українська Прем'єр-ліга. 8-й тур.

«Карпати» – «Полісся» – 1:3

Голи: Мірошниченко (19) – Крушинський (18), Гуцуляк (45+1), Назаренко (70)

Попередження: Крушинський (25)

«Карпати»: Кемкін, Саків (Полегенько, 64), Педросо, Бабогло, Мірошниченко, Альварес, Очеретько (Клименко, 86), Чачуа, Бруніньйо (Шах, 64), Підлепенець (Костенко, 46), Іґор Невес (Устименко, 80)

«Полісся»: Волинець, Михайліченко, Смоляков, Чоботенко, Віале, Мельниченко, Крушинський (Таллес, 46), Мустафаєв (Кушніренко, 56), Гуцуляк (Йока, 89), Назаренко (Лєднєв, 73), Луїфер (Пайшао, 56)

Арбітр: Денис Резніков (Каменське)

Стадіон «Україна» (Львів)

Наші оцінки:

Заміни «Карпат»: Костенко – 5,5; Шах – 5,5; Полегенько – 5,0; Устименко – б/о; Клименко – б/о.

Заміни «Полісся»: Таллес – 6,0; Кушніренко – 5,5; Пайшао – 5,5; Лєднєв – 5,5; Йока – б/о.

КАРПАТИ – ПОЛІССЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 35
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
heops
Карпатам респект за хорошу гру, без грубощів і травм, точно знаю за кого вболівати у Львівських дербі) Полісся на класі, дякую обом командам за емоції 
Олег Мандрівник
Старая до дыр фраза - Карпати знов програли у футбол
DK1961
Да, Назаренко и Гуцуляк безусловно должны быть в сборной
😼
Матч не було змоги подивитись, якщо по рахунку то Львівьяни без ротації немають сили боротись за євролігу
heops
Назаренко, якщо мені після такого святкування доведеться зафарбовувати сивину - виставлю рахунок))
Pavel_i_CO
Перша трійка УПЛ потроху вимальовується 
Віктор Коробка
   Цікаво було б подивитися на Карпати Маркевича, але не судилося. З Лупашко вони, м'яко кажучи - не вражають. Хоча видно, що стараються.
    Полісся - молодці, явно претенденти на еврокубкові місця, але бажано б, щоб вони так грали не тільки в УПЛ, а й на евроарені.
Фаворит
Супер! И этот ещё Бескоровайного нет, и Макуана в дубле тренируется
_Quantum19_
Одні зіграли так, щоб програти, інші - так, щоб виграти. Рахунок на табло. 
Окреме "дякую" слід передати коментатору цього матчу В. Вацку, котрий своїм суб'єктивним коментаторством зіпсував атмосферу гри десь з останньої третини першого тайму. Міг вийти феєричний матч з набагато більшою кількістю забитих м'ячів, а вийшла математика. Новачок УПЛ програв, учасник єврокубків, що там зганьбився, виграв. 
Remark
Це я чогось вчора погорячкував! 
Не факт, що і в ТОП 4 Шахтар попаде 🤔