Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 вересня 2024, 01:04
337
0

«Грою я незадоволений». Коуч Полісся – про звитягу над Карпатами у Львові

Імад Ашур прокоментував матч 8-го туру

| Оновлено 29 вересня 2024, 01:04
337
0
«Грою я незадоволений». Коуч Полісся – про звитягу над Карпатами у Львові
ФК Карпати. Імад Ашур

У матчі чемпіонату України Полісся на виїзді обіграло Карпати 3:1. Наставник житомирського клубу Імад Ашур висловився про цей поєдинок:

– Результатом ми задоволені точно. Та грою я ніколи не буду задоволений. Аналізуватимемо цей матч і знайдемо моменти, на які треба звернути увагу. Погодні умови внесли корективи в плани обидвох команд. Ми мали адаптовуватись до дощу. Загалом треба грати за будь-яких умов. Я дуже радий, що ми здобули результат. Я вдячний супернику за те, що вони зробили цей матч зовсім не легкою прогулянкою. Але це не дивно. Ми знали, проти кого будемо грати. Карпати – сильна команда.

– Борис Крушинський взяв участь у двох гольових атаках, але ви його замінили по перерві. Чому?

– Він забив гол і віддав результативну передачу під час другого забитого м’яча. Ми бачили, що у нас є певні проблеми, плюс він отримав необов’язкову жовту картку. Виникло рішення зробити заміну. Він вплинув на кінцевий результат цього матчу. Але йому треба багато чого покращувати. Це нормальний процес для будь-якого гравця. Борис показав хороший футбол. Він молодець.

– Карпати дозволили грати Максиму Мельниченку, попри те, що він перебуває в оренді.

– Максима я знаю досить давно. Думаю, що він не просто так вийшов на поле в стартовому складі. На будь-який матч він виходить з тим настроєм, який має професійний футболіст. Я радий за нього, він виправдав довіру і сьогодні повноцінно дебютував у стартовому складі. Стосовно того, що він отримав можливість сьогодні зіграти, то ми прийняли цю інформацію. До того ж, у нас була потреба. Ви бачили, що сьогодні Бабенко з нами не приїхав. Кушніренко тільки відновився після травми. Те, що він вийшов у старті – це вимушене співпадіння через наші кадрові проблеми в центрі поля.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.