Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
3123
5

«Довбик може увійти у число найкращих». В Італії у захваті від гри українця

У Артема три голи у трьох останніх матчах Роми

«Довбик може увійти у число найкращих». В Італії у захваті від гри українця
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

Журналісти провідного італійського видання La Gazzetta dello Sport вважають, що Артем Довбик може увійти до числа найкращих бомбардирів в історії «Роми».

У четвер український гравець забив у ворота «Атлетіка» Більбао у Лізі Європи, оформивши третій гол у складі своєї нової команди.

«Довбик забив по голу у трьох поспіль матчах, і ми говоримо не про якогось там гравця, а про найкращого бомбардира Ла Ліги минулого сезону. А «Рома» може стати його трампліном до слави».

«У Довбика є все, щоб уболівальники забули про Лукаку, і увійти до списку великих нападників в історії клубу, який включає Феллера, Батистуту, Джеко та інших», – зазначили журналісти видання.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Harun Bakircioğlu
В следующем матче не забьет, скажут худшего нападающего еще в Роме не было. Меньше это читать надо, надеюсь Довбик не читает этот бред.
vh
Журналістика стала повним лайном. Тиждень тому писали,  що він відстій, тепер топ. Могли хоча би зробити аналіз причин рівня третьокласника
TarasTaras94
Цікаво, що відхід головного тренера під якого він приходив схоже пішов на користь. Давай Артем, я хоч і скептично ставлюсь до вибору клубу, але дуже хочеться щоб і тут став найкращим бо після другого підряд бомбардирства, ще й у іншій топ Лізі точно можна очікувати куди серйозніших пропозицій 
Перець
3 гри поганий а це вже не знають в яке місце цілувати
MaximusOne
Пару стопроцентних моментів протриндів в тій грі.