Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 13 липня 2020, 14:22
4769
1

Динамо втратило перемогу з Олександрією, Шахтар впевнено обіграв Десну

Головні новини за 12-те липня на Sport.ua

| Оновлено 13 липня 2020, 14:22
4769
1
Динамо втратило перемогу з Олександрією, Шахтар впевнено обіграв Десну
ФК Олександрія

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за неділю, 12-те липня.

1. Олександрія з двома пенальті відібрала важливі очки у Динамо. Кияни допустили осічку і не зуміли вийти на друге місце в турнірній таблиці.

2. Шахтар в гостях впевнено обіграв Десну. Чернігівська команда не змогла піднятися на другу сходинку таблиці.

3. Хто займе 2-е місце? Динамо набрало 1 очко за 3 матчі, але зберігає шанси. Кияни поступаються одне очко луганської «Зорі», але можуть виправити ситуацію.

4. Форвард Динамо Родрігеш потрапив у скандал. Він побився з одноклубником. Жерсон Родрігеш був виключений із заявки на матч з «Галатасараєм».

5. Хемілтон легко виграв гонку в Австрії, зіткнення Феррарі, прорив Переса. Льюїс Хемілтон здобув першу перемогу в сезоні, а супергонку видали Перес і Норріс.

6. Джерело: Шевченко хоче, щоб наступний сезон УПЛ завершився раніше. Але навряд чи такий сценарій може стати реальністю.

7. Михайличенко замінив Сироту на 25-й хвилині матчу з Олександрією. До того моменту юний захисник встиг «привезти» пенальті в свої ворота.

8. Розгром в Маріуполі. Олімпік резервом переграв колектив Бабича. Ігор Климовський здобув першу гостьову перемогу в УПЛ на керівній посаді у донеччан.

9. Лондонське дербі. Тоттенхем обіграв Арсенал в грі за путівку в Лігу Європи. Жозе Моуріньо ще має можливість врятувати невдалий сезон для «шпор».

10. Що сталося? Український боєць UFC знявся зі свого дебютного бою. Олександр Доскальчук відмовився від бою через медичні проблеми.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dd dent
Тот случай когда оказалось что пропасть между первым местом и остальным чемпом намного больше чем думали и даже 1ОО лет как не мотивированная шахта даёт лучше результат чем дк которому он куда нужнее