Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 10 липня 2020, 19:40
2082
7

Даріо СРНА: «Шахтар ще не сказав останнього слова в Лізі Європи»

Директор клубу поділився думкою про жеребкування

| Оновлено 10 липня 2020, 19:40
2082
7
Даріо СРНА: «Шахтар ще не сказав останнього слова в Лізі Європи»
shakhtar.com

Директор з футболу «Шахтаря» Даріо Срна прокоментував жеребкування Ліги Європи. Якщо команда пройде «Вольфсбург», то в 1/4 фіналу зіграє з «Базелем» або «Айнтрахтом» Франкфурт.

- Даріо, ваша перша реакція на результати жеребкування можливих суперників у наступному раунді Ліги Європи?
- По-перше, в наших думках повинен бути тільки «Вольфсбург». Звичайно, тепер ми вже знаємо потенційних опонентів - «Айнтрахт» або «Базель». Швидше за все, це буде «Базель». Я задоволений жеребкуванням, але потрібно думати про «Вольфсбург» - дуже хорошу команду. Це наша головна мета. Тільки після можна думати про щось інше.

- «Шахтар» вже зустрічався з «Базелем» в Лізі чемпіонів і з «Айнтрахтом» в минулому сезоні в Лізі Європи. Які враження залишилися від тих протистоянь? Який рівень суперників?
- Так. З «Базелем» у нас був позитивний рахунок, з «Айнтрахтом» - ні. Обидві команди заслуговують на повагу. «Базель» двічі обіграв «Хетафе»... Але, як я і сказав, наші думки тільки про «Вольфсбург». Про «Базель» ми взагалі не будемо думати.

- У разі, якщо «Шахтар» пройде «Вольфсбург», буде незвичайний фінальний турнір, де все буде вирішуватися в одному матчі. Що буде виходити на перший план в цих протистояннях? Які деталі і особливості потрібно враховувати, щоб підготувати команду, налаштувати її добути в кожному матчі необхідний результат?
- Найважливіше - що повернувся футбол. Це головне для глядачів, уболівальників, футболістів. Один матч на кожній стадії? Тут немає фаворита. Добре, що ми граємо з «Вольфсбургом» в Україні. Для нас це вирішальний матч. Тільки потім будемо думати про подальші матчі. Ми ще не сказали останнього слова в Лізі Європи.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
NestorMachno7
Ждём триумфа Шахтёра в Лиге Европы!!!
JulikoB
В прошлом году последнее слово было 1:4. В этом году приготовили что-то поинтереснее?
Saar
ЛЕ выиграет итальянская команда.
Axmetov10
Послушайте,у вас странные споры.Аталанта в этом году превосходна.Вы вообще помните хоть один сезон,где бы Аталанта за скудето до последнего тура боролась,а в ЛЧ до 1/4 уже дошла?Так что в рейтинге ШД и выше,но в этом году явно слабей.Я кстати,это говорил сразу после жеребьевки,когда она нам выпала,а после первого неожиданного для меня матча,все равно считал,что Аталанта выйдет вторая из группы.Просто надо видеть их игру,чтобы понимать.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил