Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НБА
| Оновлено 26 квітня 2024, 20:49
399
0

Лідер Філадельфії розповів про проблеми зі здоров'ям

У Джоела Ембіїда не все гаразд з обличчям

| Оновлено 26 квітня 2024, 20:49
399
0
Лідер Філадельфії розповів про проблеми зі здоров'ям
Getty Images/Global Images Ukraine. Джоел Ембіїд

Центровий «Філадельфії» Джоел Ембіїд прокоментував проблеми з лицьовим нервом, які він відчуває останнім часом.

«Я точно не знаю, що сталося, але, напевно, в цьому немає нічого такого. Думаю, все почалося за пару матчів до зустрічі з «Маямі» в плей-ін. У мене була сильна мігрень, але я вирішив, що не варто надавати цьому особливого значення. Зазвичай я не люблю перевіряти такі речі, але тут все-таки комусь розповів. Ось чому в тій грі з «Маямі» моє тіло... я просто цього не відчував.

Потім я знову це помітив, нещодавно. Упевнений, що якщо ви погуглите симптоми, то зрозумієте, що це таке. Це завдає мені великого дискомфорту - лівий бік обличчя, рот і око. Доводиться важко, але я не здаюся. Шкода, що так вийшло, але це не виправдання. Боротьба триває, треба робити свою справу і не зупинятися.

Око постійно сухе. Зір часом стає розмитим. Весь час доводиться туди капати. Це дуже неприємно. Це може розтягнутися на тижні. На місяці. Сподіваюся, що не стане гірше. У мене гарне обличчя. Мені не подобається, коли мій рот ось так викривляється. Як я вже сказав, неприємна ситуація, але нічого не буває просто так. Значить, мені потрібно подбати про себе з ментального погляду», – заявив Ембіїд.

Раніше повідомлялося, що Ембіїд відзначився нереальним влучанням у матчі регулярного сезону Національної баскетбольної асоціації з «Детройтом» (120:102).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.