Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

07.05.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:1 0 : 1
Боруссія Д Проходить далі
Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 травня 2024, 22:00
11268
15

ПСЖ – Боруссія Дортмунд. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 07 травня 2024, 22:00
11268
15
ПСЖ – Боруссія Дортмунд. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

7 травня на «Парк де Пренс» пройде матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «ПСЖ» зустрінеться з «Боруссією» (Дортмунд). Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч ПСЖ – Боруссія Дортмунд

ПСЖ

Команда і так схильна ігнорувати внутрішню футбольну арену - це ті самі тренування з підвищеною відповідальністю для колективу, який на пару голів вищий за будь-яких переслідувачів. По суті, у босів клубу зараз 2 цілі. Вони все ще сподіваються якось утримати Мбаппе у Парижі. Але ще серйозніше, давнє завдання - виграти Лігу чемпіонів. Адже все йшло до вильоту в чвертьфіналі: поразка вдома, швидкий пропущений гол у Барселоні. Але та знову показала, що не вміє тримати удар, і після вилучення Араухо одразу попливла, ще й мало не одразу пропустивши. У підсумку все закінчилося 4:1 на користь французів, і Луїса Енріке Ель-Хелаїфі поспішив назвати найкращим наставником у футбольному світі. Хоча до тріумфу ще залишалося три кроки. У Німеччині робили перший із них. Там могли досягти більшого, але так і не змогли відповісти на пропущений гол. Тепер потрібно вигравати вдома.

Боруссія (Дортмунд)

Клуб явно здав у Бундеслізі. Вже у квітні можна було констатувати поразку у суперечці за четверте місце РБ Лейпциг, остаточною точкою стало 1:4 у очній зустрічі. Але тут джмелям пощастило, вони вийдуть до Ліги чемпіонів навіть із п'ятого місця – новий регламент турніру передбачає пару додаткових слотів для найкращих від УЄФА. І цього сезону їх отримують Італія з Німеччиною. У самому ж головному єврокубку жовто-чорні змогли приємно здивувати, вигравши складну групу, де були навіть французи, а в плей-оф після очікуваного проходу ПСВ вибили Атлетіко, проявивши волю і характер. Спочатку в Мадриді Алле розмочив рахунок при 0:2, потім удома, давши супернику зрівняти, знову відірвалися на 2 м'ячі. З французами вдалося забити і не пропустити. Але 1:0 далеко не гарантія загального успіху, і доведеться відстоювати цю перевагу.

Статистика особистих зустрічей

Це вже четвертий поєдинок у рамках цьогорічного розіграшу Ліги чемпіонів. На груповому етапі підопічні Луїса Енріке виграли вдома та закінчили внічию на виїзді.

Прогноз

GGBET вірить у перемогу ПСЖ, причому досить легку. Але на них тиснутиме результат, так що ставимо на німців, які добре проводять Лігу чемпіонів, при форі +1,5 гола (коефіцієнт - 1,61).

Оцініть матеріал
(76)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ukraine
Німці накажуть пльоткою піжонів 2:3
Oliynuk_sport
3:1, за ПСЖ
nick07
хочеться перемоги Боруссії - і збити трохи пихи грошовому мішку і краще прохід андердога
Remark
За кого треба вболівати, щоб щурі напряму не потрапили до ЛЧ?
Віктор Коробка
Навпаки, схиляюся до перемоги ПСЖ у 1,5 м'яча, але все можливо.