Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

WTA
| Обновлено 04 марта 2024, 14:14
9021
23

Выиграла сет, но не титул. Костюк уступила Бултер в финале турнира в США

Марта не сумела завоевать трофей на соревнованиях WTA 500 в Сан-Диего

| Обновлено 04 марта 2024, 14:14
9021
23
Выиграла сет, но не титул. Костюк уступила Бултер в финале турнира в США
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк

Украинская теннисистка Марта Костюк (WTA 34) не сумела завоевать трофей на хардовом турнире WTA 500 в Сан-Диего (США).

В финале соревнований украинка в трех сетах уступила Кэти Бултер (Великобритания, WTA 49) за 2 часа и 13 минут.

WTA 500 Сан-Диего. Хард. Финал

Марта Костюк (Украина) [6] – Кэти Бултер (Великобритания) – 7:5, 2:6, 2:6

Это была первая встреча девушек.

Марта во второй раз в карьере сыграла в финале турнира на уровне WTA и боролась за второй трофей. В прошлом году она выиграла соревнования в Остине.

Бултер выиграла второй титул в карьере и первый серии WTA 500. В 2023 году Кэти стала чемпионкой в Ноттингеме.

Костюк на пути в финал обыграла Энн Ли, Тайлу Престон, Анастасию Павлюченкову и Джессику Пегулу. Бултер до матча за трофей переиграла Лесю Цуренко, Беатрис Хаддад Майю, Донну Векич и Эмму Наварро.

На финальной встрече в Сан-Диего присутствовал парень Бултер Алекс де Минаур. Австралиец 3 марта выиграл титул в Акапулько.

Оцените материал
(18)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Игроки с наибольшим количеством матчей с 2010 года. Что у Месси и Роналду?
Футбол | 04 мая 2024, 07:01 1
Игроки с наибольшим количеством матчей с 2010 года. Что у Месси и Роналду?

Лидером рейтинга является Антуан Гризманн – 488 поединков, Лео – 10-й, КриРо – 33-й

Снигур вышла в финал на турнире в Грузии, обыграв нейтральную теннисистку
Теннис | 03 мая 2024, 14:50 4
Снигур вышла в финал на турнире в Грузии, обыграв нейтральную теннисистку

Дарья оказалась сильнее Анастасии Золотаревой на двух тай-брейках

Комментарии 23
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kollekciy
Дякую Марті за весь турнір дуже цікавої, якісної, нової гри. Не вистачило тільки одного сету, де Марта знову згадала стару себе і після не використаної нагоди почала зливатися, а Бултер це помітила і отримала впевненість, яку втратила в середині першого сету. А, так фінал повністю заслужений хорошою грою Марти, на відміну від перемоги в Остіні, де Марта виграла тільки тому що суперниці ще більше помилялися.
Сьогодні Марті знову трішки не вистачило для отримання хороших очок, як на АО з Гауфф. Але вже видно нова хороша гра Марти продовжиться і підняття в рейтингу не за горами.
Александр Ад
Дуже прикро програвати в фіналі.Но Марта намагалася побороти і свої нерви і знайти вдачу-не вийшло.Суперниця в 3 сеті показала просто нереальний теніс-тягнула всі м1ячи в захисті,а в нападі діяла дуже потужно,агресивно і головне влучно,вряд чи би хто і  інший тут встояв.За турнір Марті подяка!І не треба засмучиватися,відпочити і знов підкоряти тенісний олімп!
captain2009
Шкода ((( був реальний шанс на титул, але не судилося. Кеті видала чудовий турнір. Окрім неврівноваженості Марти, до такого результату призвели і суто ігрові, тактичні недопрацювання. Ну не можна постійно грати ударниці зручно під форхенд, а потім намагатися героїчно витягнути гострий удар суперниці, тим більше на харді! Здається, не розбирали Марта з Сандрою гру Бултер (а недарма ж Кеті обіграла Майю та Векіч). Та й не звернули уваги на очевидні проблеми Марти в грі з болотною павлюченковою, де майже той самий сценарій був - зручна гра під гарматний форхенд. Прикрий урок для Марти. Але як би там не було, фінал 500ки є хорошим результатом - захистила очки за Остін. Тому бажаю Марті подальшіх яскравих виступів. А всі фінали і турніри виграти неможливо. 
Stanislav Matusevych
Дуже шкода. Ця перемога могла бути важливою, щоб остаточно повірити у своє можливості. Але негативний досвід - теж досвід. Головне - його правильно використати. Напрямок руху зі своєю тренеркою за багато років нарешті вибрано вірний, і хочеться, щоб Марта з нього не зійшла. Тоді прийдуть і великі перемоги.
introvert
Нервове напруження фіналу повністю нівелювало ту якість і красу мартиної гри, якою ми насолоджувалися у матчі з Пегулою.  Страшенно нервували обидві, напругу на корті можна було буквально різати ножем, але британка зуміла вчасно себе опанувати, а от Марті так і не вдалося. Власне, українка купою подарунків в розіграшах сама зробила дуже багато для того, щоб Кеті дуже впевнено себе почувала у другій половині цього матчу.
Ну що ж, це досвід, і досвід, безумовно, корисний. Фінал в Остіні з посередньою Грачовою такого досвіду Марті забезпечити не міг. Є ще над чим працювати в плані психології. Всім доброго ранку і не опускати голову!
Vlad Holl
Поки не відрегулює свою психіку справ не буде. Ну , не можна так себе не тримати в руках. Хоча треба подякувати за те, що дійшла до фіналу і показала декілька  дуже змістовних ігор .
Sashamar
   Є відчуття, можливо помилкове, що Марта заздалегідь вирішила, що вже перемогла: Бултер це ж не Павлюченкова і не Пегула, і суперниць такого рівня в неї на турнірі не було (за всій моїй любові до Гаддад Маї, остання все ж дуже нестабільна). А коли після першого нереалізованого сетбола в першому сеті задзеленчали дзвіночки, було вже запізно. Ну й, мабуть, дійсно функціональний спад, який може накрити будь-кого будь-коли (а потім ми дивуємось, як це Свьонтек чи Гофф програють невідомо кому).
   Але! Головне що майже не було психів (порівняно з попередньою Мартой, звісно). Тобто Заневська таки стала для Марти авторитетною старшою сестрою, і співпраця з нею таки дала ефект (не одразу, ми встигли розчаруватися, мабуть ефект був кумулятивним )   Ну й для танго потрібні двоє. Поздоровимо Кеті з перемогою, вона велика молодчина, дійсно заслужила.
Viktor Shuper
ще мені здалося Марта дуже втомлено виглядала на обличчі. хоч звісно що основна причина поразки - нерви
Viktor Shuper
знову це сталося, Марта програла самій собі, програла власним нервам. поки не навчиться керувати своїми емоціями на корті, перемог у фіналах чекати нема сенсу, то скоріше буде виняток із правил - з такими психами щось виграти
Олександр Науменко
Негативний досвід теж досвід. Наразі Марта має як позитивний так і негативний досвід фінальних ігор. Рухаємось далі і хай щастить. Цьогорічний жіночий Тур показує що перемогти може кожна.
sv_2000
Молодец Марта! Отличный турнир. Сегодня не смогла, но прогресс очевидный. Причины поражения функциональные, как по мне. Со второго сета как-будто бензин закончился, перестала Марта добегать за мячами.   Ну, ничего страшного. Впереди новые турниры, в том числе и более престижные.
Соперница мне очень понравилась, особенно её ножки. У Сораны Кирсти серьёзный конкурент Но не ножками едиными))) Очень мощно играет
sirjoga
Це був надважливий матч в першу чергу для самої Марти. Він визначав, чи перейде Марта до дивізіону тенісисток переможниць, чи так і залишиться плаксивою дівчиною, яка інколи може перемогти сильну суперницю. 
Микола Захарченко
Марта молодчинка , але є ще над чим працювати . Головне , щоб ця поразка у фіналі підштовхнула до нових звитяг і до прагнення вийти на вищий рівень.
Mr Voevudskiy
Как обычно в важный момент чего-то не хватает. Кек)
India Life
Бросит туриста-мужа в этом году))