Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 26 червня 2024, 22:47
7687
36

РЕБРОВ: «Всі незадоволені результатом, але питань до гравців нема»

Головний тренер збірної України прокоментував підсумки матчу із Бельгією

| Оновлено 26 червня 2024, 22:47
7687
36
РЕБРОВ: «Всі незадоволені результатом, але питань до гравців нема»
УЕФА. Сергій Ребров

26 червня німецькому Штутгарті пройшов матч 3-го туру групи E Євро-2024 між збірними України та Бельгії (0:0).

Усі 4 команди групи E набрали однакову кількість очок (по 4). Збірна України посіла останнє 4-те місце та вилетіла з турніру через найгіршу різницю м'ячів.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував підсумки матчу так:

«На жаль, ми не пройшли у плей-оф через першу гру, яку програли Румунії. Я вдячний за те, як гравці відреагували у матчі зі Словаччиною. Сьогодні ми показали, що намагаємося виграти цей матч, було досить хороших моментів.

Для нашої країни дуже важливо брати участь у турнірі. В останніх двох іграх ми виявили характер нашої нації. Але це життя, ти припускаєшся деяких помилок, але потім важливо, як ти реагуєш. Дуже пишаюся гравцями. Звісно, ​​всі незадоволені результатом, але питань до гравців нема.

Я подякував футболістам за гру і сказав, що, на жаль, ми не змогли продовжити боротьбу через поразку від Румунії. Але в нас дуже молода збірна, і ми з оптимізмом дивимось у майбутнє».

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 36
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
IronValdemar
Я немаю за що подякувати Реброву і ЗБУ. Це провал. Це втрачена можливість пройти по легкій сітці в півфінал.
Це збірна з характером якої я не хочу асоціювати свою країну. Це збірна, яка знаючи, що потрібна перемога грала в якусь херню.
Ребров допобачення, ветерани допобачення. Я не хочу більше чути про цих людей, які не мають спортивного характера. Вони для мене ніщо.
Oleksandr Taktaiev
Результат збірної на цьому чемпіонаті - це провал. 
Не важливо, скільки очок набрали, як грали, хто травмувався, не важливо, що ніхто ніколи не вилітав з 4-ма очками.
Важливо, що команда не виконала просту задачу мінімум. І справедливо їде додому.
AleksDnipro
Підтримую автора нижче. Не хочу навіть читати виправдання Реброва, Зінченка, Судакова та інших лузерів. Мені вони неприємні. Зайнявши перше місце, ми мали шикарну нагоду пройти найлегшу сітку і дійти до півфіналу. Такі шанси — рідкість. Ми цим шансом не скористалися, говорити — нема про що, повні лузери.
Archie1991
ФФУ, шукай нового закордонного тренера. 
Marcus
Нажаль команди не було, гравці грали самі за себе та продавали себе. Яскравий приклад Довбик в останньому матчі. І питання : чому поміняли Яремчука а не його? Поки нашим недотренерам будуть складати склад , та радити кого взяти на турнір, а кого ні , нічого не зміниться! 
Stanislav Matusevych
До гравців, можливо, й нема, а до тренера, команда якого не зіграла за рік жодного якісного матчу? Ребров - геть! Точніше, Ребрів)
D.Lanskoy
Питань до гравців і у мене немає, всі питання до тренера і керівництва. Ребров зганьбився і має піти.
Sp-0007043
Ребров не підготував команду, не було командної гри не було заготовлених комбінацій, не було швидкості на полі, швидкого переходу в атаку і швидкості мислення. І це одразу впадає у вічі. Грузини у цих компонентах на голову вище наших. З Бельгією не було ні одного нормального удару по воротах щоб воротаря сильно напружив. І Бельгія навіть не пресингувала та не грала на максимумі, навіть віддавала м'яч граючи другим номером. Ребров, та подивись на грузинів як треба грати на румунів. Якби не майстерний гол Яремчука що врятував трохи лице збірної то як би Ребров зараз виправдовувався?!
zata
В спорте, оценка одна -- Результат.
Поетому меня удивляет оценка гл.тренера: " Дуже пишаюся гравцями " ?
Команда заняла последнее место в группе, а тренер пишається гравцями.
 А кем ?  Что показали наши, как нам подавали , звездьі ?
  Где, Кто звезда ?
Итого:
На сегодня, наша сборная, наши игроки, від пишання до них ще далекі .
MrStepanovM .
Уже не первое десятилетие с оптимизмом смотрим в будущее
Yura Юрий
як питань нема, якщо результат незадовільний? типа "ніхто не вінуватий"?  Так не буває Сірожа. ТИ в першу чергу винуватий, і гравці також. Дуже погано, що немає хоробрості визнати очевидне.
Marcus
Тут правильно написали «Цей набір футболістів….»
100% набір, який не зробили командою
dudigo78
Цей набір футболістів може грати краще і спокійніше, чи холоднокровніше, і тут виникають саме питання до тренера. Згадаймо як грала збірна при Шеві. Так вони швидко видихались, другі матчі в спарці були провал ними, але ця збірна грала без мандражу місцями в дуже якісний футбол
анDрей
Сколько голов,или голевых передач,сделал100 милионый иужрик,сколько голов или передач сделал судаков,за которого цену не могут сложить.Лунтику пусть Ребров привет передает,пусть и дальше на банке сидит а в сборную не лезет.Оно зажравшеемя котяра,который мышей ловить не может.
Андрей Головнин
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
johndow
Тобто все ок, виявляється. Ні гри, ні результату, але все чудово. Йди вже
Перець
Сірожа хватить бухать
lenares85
ставлять в рамку вороторя з найбільшим ігровим часом, а він поставив Луніна що сезон на бануі провів, це його головна тренерська помилка
antt
Якщо питань немає значить грали на нічию. Захисту немає, стабільного півзахисту і нападу в збірній також. Тут що програвати 1:0 що 3:0 що було б звичайно занадто, що нічия - результат той самий. Але для тренера напевне нічия все таки мала значення попри те що він в першій частині речення заявив, але в другій підтвердив. І якщо про напад - то три нападники всього як всього три воротарі, яких то один переважно грає на чемпіонаті. А у нас стільки ж грає форвардів із однією фактично заміною. Напевне четвертий би в заявці на чемпіонат не завадив. Тим більше ця ланка досить слабка, що й довели результати. Два всього голи, і один форварда.
Wlad West
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил