Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 червня 2024, 18:13
11250
5

У Бразилії розповіли про проблеми екс-генія Шахтаря з наркотиками

Непривабливу правду ненароком розкрив колишній президент «Віторії» Салвадор

| Оновлено 29 червня 2024, 18:13
11250
5
У Бразилії розповіли про проблеми екс-генія Шахтаря з наркотиками
instagram.com/matuzalem_francelino_. Матузалем із сином у Донецьку

Колишній президент бразильського клубу «Віторія» Салвадор Паулу Карнейру, перебуваючи в ефірі одного з ток-шоу, ненароком розповів журналістам історію про те, як допомагав підмінювати аналізи тодішнього гравця цієї команди Матузалема, який в майбутньому зробив непогану кар'єру у Європі та був генієм періоду становлення «Шахтаря» за Мірчі Луческу.

«Сезон закінчився, я був удома. Я був зосереджений на своїх справах. Потім мені зателефонував швейцар і сказав, що Прето [Касагранде], Аллан Делон і Матузалем увірвалися рано-вранці в один із розважальних закладів, перестрибнули через паркан і вдарили охоронця. Я був змушений взяти машину та поїхати туди. Коли я підійшов до входу, я спочатку побачив Прето. Він спіткнувся об диван та впав. Чортів боягуз. Потім я почав займатися Матузалемом. Я піднявся сходами за ним і навіть підмінив сечу, аби врятувати його від допінгу, тому що він був наркоманом», – сказав Карнейру.

Незабаром після цього Карнейру попросив журналістів не записувати і не викладати цю історію, проте ті здивували його звісткою, що трансляція їхнього спілкування здійснюється онлайн і щось вирізати не вдасться. У цей момент екс-президент «Віторії» відкинув мікрофон і почав нервувати.

«Ви жартуєте?» – сказав він. А потім продовжив: «Приберіть, приберіть, приберіть це, будь ласка, а то... Заради Бога, навіть не жартуйте з цього приводу. Можете прибрати все це, інакше я зупинюся».

Незабаром трансляція ток-шоу в Інтернеті справді зупинилася. У заяві, яка з'явилася потім, повідомлялося, що учасники «обізнані та згодні з редакційною політикою та беруть на себе всі ризики своєї поведінки».

Зазначимо, що журналісти Globoesporte зв'язалися з Алланом Делоном та Прето Касагранде, які категорично спростували все, сказане на їхню адресу Паулу Карнейру. Щодо Матузалема, то коментар від нього поки не надходив.

Матузалем грав за «Віторію» у 1997 та 1998 роках, після чого був проданий швейцарській «Беллінцоні». Згодом грав в Італії за «Наполі», «П'яченцу», «Парму» та «Брешіа», перш ніж влітку 2004 року за 14 мільйонів євро перейшов до «Шахтаря».

Раніше Матузалем розповідав, що дуже переживав через реакцію президента «Шахтаря» на його скандальний відхід з донецького клубу, який стався влітку 2007 року.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Burevestnik
тобто геніїв - наркоманів в ШД було набагато більше...
Alex T
Ну как-то странно если он наркоманил и не попался меняя столько клубов 
DK1961
Вот кто мог приобщить серуна к этому увлечению...
Remark
Є пать назви статей про гравців ФК Щур пішли, то геній, то легенда…
Виктор Войцеховский
Ещё один наркоман у Шлюхте. И почему я не удивлен.