Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 20 червня 2024, 00:59
516
1

СИЛВІНЬО: «Якби хвилин було більше, ми могли б обіграти Хорватію»

Головний тренер Албанії прокоментував нічийний результат у матчі з хорватами (2:2)

| Оновлено 20 червня 2024, 00:59
516
1
СИЛВІНЬО: «Якби хвилин було більше, ми могли б обіграти Хорватію»
Getty Images/Global Images Ukraine. Силвіньо

19 червня відбувся матч 2-го туру групи В на Євро-2024 між збірними Хорватії та Албанії. Гра завершилась із рахунком 2:2.

Після завершення зустрічі головний тренер албанського колективу Силвіньо провів прес-конференцію, де прокоментував результат поєдинку:

«Передусім, ви повинні поважати інший бік, тому що Хорватія в останні кілька років досягла дуже хороших результатів. Вони мають неймовірних гравців. Всю гру складно аналізувати. У першому таймі ми виступили дуже добре, але у другому таймі ми мали труднощі протягом більше 15-20 хвилин. Але наприкінці гри ми заслужили на нічию.

Треба переглянути матч, але гра дуже змінилася у другому таймі. Вважаю, що ми зробили добрі заміни. Наприклад, останні десять хвилин нам довелося вибирати між Броєю і Даку, і ми вибираємо Даку, тому що він сильніший і так багато бореться, а Брої потрібен простір.

Дуже важко аналізувати весь матч, але на останніх хвилинах ми мали змогу виграти гру, і якби хвилин було більше, ми могли б це зробити».

Форвард Албанії Ясір Асані:

«Ми провели дуже хорошу гру, особливо в першому таймі, і, якби нам трохи пощастило, у нас були б шанси виграти цей матч. Хорватія – дуже гарна команда. Ми повинні отримувати від цього задоволення, тому що ми грали проти однієї з найкращих команд турніру.

Вони стільки разів завдавали нам труднощів. З такими командами, як Хорватія, доводиться багато бігати, тому я був би радий трьом очкам, але навіть одне очко – це непогано».

Автор одного голу в складі Албанії Казим Лачі:

«Нам трохи не пощастило, ми не здавались упродовж усього матчу. Ми багато працювали і намагалися щосили. Ми мали завершити гру в першому таймі, тому що у нас було два хороші моменти, але це футбол.

Я вважаю, що забивати на чемпіонаті Європи – це чудово, а коли це твій перший чемпіонат, особисто для мене це приголомшливе почуття. Це очко у матчі з Хорватією додасть нам більше впевненості у грі з Іспанією.

Я думаю, нам варто дочекатися результату матчу Іспанії з Італією, але ми ніколи не збираємося здаватися і докладемо всіх зусиль проти Іспанії. Я розглядав би це як фінал».

Відеоогляд матчу Хорватія – Албанія (2:2)

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Richard Lewis
Якби у нас було більше гравців в складі…
Якби ворота суперника були більші за наші…
Якби воротарю суперника не можна було торкатися мʼяча руками…
…та інші поради тренера Албанії, як виграти матч.