Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
|
1167
0

Уругвай – Болівія. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Уругвай – Болівія. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024
Getty Images/Global Images Ukraine

28 червня на «Мідоулендс Стедіум» пройде матч 2-го туру Копа Америка, в якому збірна Уругваю зустрінеться зі збірною Болівії. Поєдинок розпочнеться о 04:00 за київським часом.

Уругвай

Команда змогла під час минулого циклу, змінюючи наставників, таки вийти на чемпіонат світу. Але вже там до ладу нічого не вийшло показати, покоління зірок, що було четвертим у ПАР у 2014-му, вже не змогло запропонувати більше, ніж 4 очки у групі. Омолоджувати склад взявся Марсело Б'єлса. І з ним вдалося потужно стартувати в новій кваліфікації. Була поразка Еквадору та нічия в Колумбії, але це з лишком компенсували перемогами в решті поєдинків, у тому числі над Бразилією та Аргентиною. Перед Копою чарруа підняли собі настрій розгромом 4:0 Мексики, нехай і в товариському форматі. У першому турі з Панамою вже у першому таймі відкрили рахунок, а потім, наприкінці, довели його до розгромного. Але потім благодушно дозволили супернику оформити гол престижу, який нічого не змінював.

Ставки на матч Уругвай – Болівія

Болівія

Збірна сперечається з Венесуелою за статус головного аутсайдера американського футболу. Так, у неї були успіхи, навіть перемога на Копа Америка та виходи на пару чемпіонатів світу, але й то переважно не через клас гравців, а через домашній чинник. На високогір'ї Ла-Паса суперники просто задихалися. Втім, восени навіть там обіграли лише кризовий Перу, поступившись у решті поєдинків. Аналогічно складалися і товариські ігри, яких у 2024 році зелені провели достатньо, але без будь-яких успіхів, за винятком 1:0 з Андоррою на нейтральній території, в Алжирі. На Копі довелося грати відразу зі збірною країни, що приймає, США. Вже на третій хвилині Пулішич відкрив рахунок, перед перервою з передачі капітана оформили підсумкові 2:0.

Статистика особистих зустрічей

2021-го, після чотирьох поразок поспіль, ла верде виграли, звичайно ж, удома. Але у листопаді їх розгромили 3:0.

Прогноз

GGBET впевнений у тому, що господарі зможуть досягти успіху без проблем. Ставимо на перемогу чарруа при форі -2 голи (коефіцієнт - 1,71).

Прогноз Sport.ua
Уругвай
28 червня 2024 -
04:00
Болівія
Перемога Уругваю з форою (-2) 1.71 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.