Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
| Оновлено 28 червня 2024, 00:13
859
0

Панама – США. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 28 червня 2024, 00:13
859
0
Панама – США. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024
Getty Images/Global Images Ukraine

28 червня на «Мерседес-Бенц Стедіум» пройде матч 2-го туру Копа Америка, в якому збірна Панами зустрінеться зі збірною США. Поєдинок розпочнеться о 01:00 за київським часом.

Панама

Команда у 2018-му році дебютувала на чемпіонаті світу. Але в наступному циклі й американці змогли відвоювати втрачені в тій кваліфікації позиції, та й Канада увійшла до своєї футбольної сили – не дивно, що такої конкуренції не витримали. Але все одно канальники непогані, що підтвердили на останніх регіональних турнірах. Вони вийшли у фінал торішнього Золотого Кубка та стали четвертою командою Ліги Націй. Та й у кваліфікації розпочали влітку з перемог над Гайаною та Монсерратом. Щоправда, Парагваю контрольний поєдинок програли 0:1. А за тиждень, уже на Копі, з Уругваєм, і зовсім не було шансів навіть на нічию. Так, два з трьох голів команда пропустила наприкінці, але й м'яч престижу взагалі провела аж на четвертій доданій хвилині.

Ставки на матч Панама – США

США

Збірна після провалу позаминулого відбору повернулася на чемпіонат світу в Катарі, і змогла там показати звично непоганий рівень, вийшовши в плей-оф. Так, минулого року зірково-смугасті оступилися в Золотому Кубку, програвши саме Панамі у півфіналі (по пенальті після 1:1). Але це компенсували перемогою у Лізі Націй, тим більше, що там у фіналі був обіграний 2:0 головний конкурент, Мексика. Так, літо почалося з холодного душу у виконанні Колумбії, яка влаштувала розгром 5:0 майбутнім господарям турніру. Але потім компенсували невдачу, закінчивши 1:1 з Бразилією. На Копі підопічні Берхгалтера зіграли з простими південноамериканцями, Болівією. І оформили впевнені 2:0 вже у першому таймі.

Статистика особистих зустрічей

У відборі на чемпіонат світу у Катарі збірні обмінялися домашніми перемогами. Успіх канальників у серії пенальті півфіналу Золотого Кубка-2023 згадувався.

Прогноз

GGBET не вірить, що в цій парі щось принципово змінюватиметься - перші продовжать програвати, а господарі турніру - перемагати. Ставимо на американці з форою -1 гол (коефіцієнт - 1,6).

Прогноз Sport.ua
Панама
28 червня 2024 -
01:00
США
Фора США (-1) 1.60 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.