Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 28 червня 2024, 11:45
48339
83

Джерело: у зірки збірної України був майже відкритий конфлікт з Ребровим

Ігор Бурбас не хотів поширювати інформацію до вильоту з Євро-2024

| Оновлено 28 червня 2024, 11:45
48339
83
Джерело: у зірки збірної України був майже відкритий конфлікт з Ребровим
Getty Images/Global Images Ukraine

Декілька місяців тому у таборі національної збірної України був «майже відкритий конфлікт» між півзахисником Олександром Зінченком та головним тренером Сергієм Ребровим, повідомляє журналіст Ігор Бурбас.

За інформацією джерела, 27-річний футболіст був незадоволений методами роботи коуча на тренуваннях. При цьому зірковий гравець лондонського «Арсенала» намагався донести свою думку й до інших збірників, кажучи, що зараз команда грає дуже складно, а раніше все було простіше.

Зазначається, що зрештою Зінченко та Ребров провели розмову, дійшли до спільного знаменника та потисли один одному руки.

Ігор Бурбас стверджує, що не ділився цією інформацію перед Євро-2024, аби не зашкодити атмосфері всередині національної команди.

Оцініть матеріал
(393)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 83
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
Не дивуюся. Бо людина, яка пограла під керівництвом Гвардіоли та Артети, скоріш за все, була відверто шокована тим, що коїть у збірній цей так званий тренер. Субординація, звичайно, повинна бути, але рано чи пізно терпець все одно урветься. 
nick07
та навіть якщо був конфлікт, то Ребров міг просто не викликати Зінченка у збірну. якщо викликав - то конфлікт мав залишитись за дверима збірної.
але коли гравці кажуть тренеру "вийди звідси, ми хочемо поговорити" то це вказує що "тренер" не на своєму місці
Джей Гетсбі
Коли вже закінчаться динамівські серця,і візьмуть нормального іноземного фахівця?
stalevar1250
Ну, если Зіна звязда, то я португальский лётчик 
Умник
Не прийдет Серега в ресторан Зины и не съест борща.
Harun Bakircioğlu
Книга, ресторан, куда же без ценного мнения звезды и успешного человека, я тут с Лондона, а ты чьих будешь, альахли? Но в принципе, что и требовалось доказать, это было видно невооруженным взглядом, для многих в команде Ребров не авторитет и выкладываться ради него они не особо-то и хотят.
Для Шевы они выкладывались, на Петракова начали забивать, что ему приходилось выходить из себя, а Реброва и в х.. не ставят.
HaloGen
Ну да  .... ну да  ... збірна вже ж грати ніколи не буде. Таке джерело, така новина
pushkarom
Мабуть спільний знаменник якийсь не такий у них - хто в ліс, хто по дрова. Півтора року чекали на супер успішного тренера, а на виході пшик. Ну звичайно винуваті румуни, бо чомусь взяли і запхали нам три голи.
Rzechpospolita
Що гра дно і нічого не зроблено - було видно ще,  коли грали проти Боснійців і Ісландців! А ось, після Румунів постучали знизу!  Так що Зіна прав на 100 відсотків, Ребров і Збірна України - це дуже поганий союз…
alex belogubko
ЗИНУ надо давно было гнать --игры нет одни понты и много на себя берёт --разлад в команде
Remark
"Джерело".
Ukraine
Все логічно.
Результат підходу на табло.
Лишній раз переконуюсь, що потрібно іншого тренера, що стратегія не вірна.
Legenda
Легендарный Ребров усё не авторитет.....
Boris Korshun
Ребров это физрук. Всё.
DK02
Ніколи мені ці пітушині зуби не подобались. Понтів і пафосу більше за футбол. Хай подякує реброву, шо той не вигнав його тоді, так би зробив кожен тренер. 
🔱Avtoigor🔱
Команда розпіарених "зірок", а що з цього вийшло ми вже бачили - справжній зорепад.
inspekcha85
Яж говорил что вероятно  что был конфликт,и наверняка он повлиял на микроклимат в сборной.Ребров,гони в шею этого смутьяна.Нет чтоб помочь тренеру сцементировать команду на таком турнире,этот балабол сеет зерна раздора .
adidas777
Вірити підахметівській бурбасятині – себе не поважати!
evgeniyyea
Простите, а что из себя представляет Зинченко? Каков уровень этого футболиста, чтобы в сборной рассказывать главному тренеру что и как делать. Роналду и Месси получили наконец-то наследника? Или как? Книги нужно читать и интеллект развивать, чтобы легче было воспринимать информацию. Вот не поверю, что тактические схемы и задумки у Гвардиолы легче и понятнее, чем у Реброва. Там просто бы за одно такое недовольство отправили бы восвояси и все. А тут....Звизда великая.