Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
723
0

Південна Корея – Китай. Прогноз, анонс на гру кваліфікації чемпіонату світу

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Південна Корея – Китай. Прогноз, анонс на гру кваліфікації чемпіонату світу
Getty Images/Global Images Ukraine. Сон Хин Мін

11 червня на Сеул Стедіум пройде матч 6-го туру кваліфікації на чемпіонат світу в Азії, в якому збірна Південної Кореї зустрінеться зі збірною Китаю. Поєдинок розпочнеться о 14:00 за київським часом.

Південна Корея

Команда безумовно вважається одним із флагманів азійського футболу. Але не вдається підтвердити це титулом. Ще однією невдачею закінчився зимовий континентальний чемпіонат. Воїни теджу вийшли із групи, щоправда, набравши там лише 5 очок. Потім теж було непросто: Саудівську Аравію пройшли у серії пенальті, Австралію – за рахунок голу в екстра-таймі. Але в півфіналі Сон і компанія раптом зовсім без шансів, 0:2, поступилися Йорданії. Але при цьому у відборі на чемпіонат свій клас корейці підтвердили. Тільки Таїланд, причому тут же, у Сеулі, зміг вистояти на нічию. Але його розгромили на виїзді сухо, 3:0. Не менш впевненими були інші перемоги. Сінгапур у минулому турі взагалі розгромили 7:0.

Ставки на матч Південна Корея – Китай

Китай

Збірна представляє одну з найбільших країн світу, причому в якій спорт у великій пошані. І нещодавно тут у футбол інвестували чималі гроші, і зірки з Європи перебиралися до Піднебесної майже так само охоче (і з тих самих банальних фінансових причин), що й зараз їдуть до Саудівської Аравії. Ось тільки збірна обмежилася тим, що змогла дебютувати на чемпіонаті світу (2022-го, програвши всі 3 матчі із загальним рахунком 0:9). Через 2 роки на домашньому Кубку Азії вдалося дійти до фіналу. Але там програли, а потім не пробивалися вище чвертьфінальної стадії, а на крайньому турнірі зовсім не вийшли з групи. На такому тлі відбір складався непогано. Так, поступилися фавориту вдома, зате взяли 4 очки з Сінгапуром і перемагали в листопаді 2:1 у Бангкоку. Минулого туру з Таїландом обмежилися нічиєю 1:1. Це гарантувало друге місце і, отже, вихід у плей-оф.

Статистика особистих зустрічей

Воїни Теджу кращі за своїх сусідів загалом. А в останніх чотирьох очних поєдинках, починаючи з 2019-го, вони лише вигравали очні поєдинки, причому сухо.

Прогноз

GGBET вважає очевидним фаворитом пари корейців. Але тут вже можна грати на своє задоволення – ставимо на більше 3.0 голів (коефіцієнт – 1,68).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Воротар збірної Грузії встановив рекорд на Євро-2024
Футбол | 22 червня 2024, 18:07 7
Воротар збірної Грузії встановив рекорд на Євро-2024

Георгі Мамардашвілі зробив 11 сейвів у матчі проти Чехії

Мудрик відповів уболівальнику на прохання пояснити квіти дівчині з росії
Футбол | 22 червня 2024, 07:01 81
Мудрик відповів уболівальнику на прохання пояснити квіти дівчині з росії

Михайло вирішив використати фразу Віктора Януковича, яка вже стала мемом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.