Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
|
704
0

Уругвай – Панама. Прогноз і анонс на матч Копа Америка

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Уругвай – Панама. Прогноз і анонс на матч Копа Америка
Getty Images/Global Images Ukraine

24 червня на Хард Рок Стедіум пройде матч 1-го туру Копа Америка, в якому збірна Уругваю зустрінеться зі збірною Панами. Поєдинок розпочнеться о 04:00 за київським часом.

Уругвай

Команда в Катарі зіграла на четвертому чемпіонаті світу поспіль. Але цього разу чарруа не вийшли із групи, і це було ще одним сигналом про те, що класне покоління остаточно сходить зі сцени. До речі, Кавані вирішив завершити міжнародну кар'єру напередодні Копи Америки. Втім, підросли нові зірки, а з нового циклу тренерську посаду обіймає Марсело Б'єлса. Восени не обійшлося без осічок – 1:2 з Еквадором, 2:2 з Колумбією. Але при цьому раніше була перемога над Чилі, а осінній відрізок закінчили, вигравши у Бразилії, Аргентини і, звичайно ж, Болівії. У 2024-му році, у контрольних матчах, були різні результати, але вони поступово покращувалися: 1:1 з басками та 1:2 з Кот д'Івуаром у березні, але влітку вже розгромили 4:0 Мексику в Денвері.

Ставки на матч Уругвай – Панама

Панама

Збірна не змогла повторити свій головний успіх із дебютом на чемпіонаті світу-2018. Але все одно канальники показують гідний рівень, підтвердивши його виходом у фінал торішнього Золотого Кубка КОНКАКАФ. Та й в обох розіграшах місцевої Ліги Націй закінчували, дістаючись півфіналу. У товариських поєдинках підопічні Томаса Крістенсена змогли у травні взяти нічию з командою Каталонії та впевнено обіграли Галісію. Більше того, влітку команда встигла відіграти два матчі відбору на наступний мундіаль, у яких впевнено обіграли і Гайану, і Монсеррат. Незважаючи на такий щільний графік, перед Копою панамці ще й удома прийняли у товариському поєдинку Парагвай – і з ним поступилися 0:1.

Статистика особистих зустрічей

Усього було проведено 3 поєдинки, всі товариського формату, у тому числі у 2022-му році. У всіх незмінно перемагали чарруа, не дозволивши супернику забити жодного голу.

Прогноз

GGBET не чекає на серйозний опір з боку номінальних гостей. Луїс Суарес і компанія явно сильніші - ставимо на їхню перемогу при форі -1,5 гола (коефіцієнт - 1,909).

Прогноз Sport.ua
Уругвай
24 червня 2024 -
04:00
Панама
Фора Уругваю (-1.5) 1.9 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.