Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 21 листопада 2023, 18:12
7598
28

Віктор ЛЕОНЕНКО: «Міша, перестань так картинно падати!»

Колишній гравець збірної України прокоментував результат матчу з Італією

| Оновлено 21 листопада 2023, 18:12
7598
28
Віктор ЛЕОНЕНКО: «Міша, перестань так картинно падати!»
Віктор Леоненко

Колишній гравець збірної України Віктор Леоненко прокоментував результат матчу за вихід на Євро-2024 проти Італії (0:0).

– Євгеновичу, ваша думка про гру збірної України проти Італії?

– Я вболівав за нашу збірну та Реброва, але буду чесний. З такою грою нам нема чого робити на чемпіонаті Європи. У нас усі говорять лише про непризначений пенальті, а про моменти чомусь мовчать. У нас був тільки удар Судакова, а в наші ворота могли влетіти штук п'ять голів.

– Уболівальники визнали Миколенка «Левом матчу». Кому ви віддасте нагороду?

– Який Миколенко?! «Левом матчу» явно був Трубін – він виручив після виходу Фраттезі віч-на-віч і зробив чудовий сейв. За моїми підрахунками, Італія мала перемагати – 5:1. За 90 хвилин у нас був лише один момент, тому нам сказали, що на нас не чекають на Євро, Італія виглядає цікавіше.

– У другому таймі збірна України добре грала.

– Другий тайм взагалі можна не розбирати, бо Італія згадала, що їх влаштовує нічия. У другій половині була абсолютно рівна та нічийна гра.

– На Мудрику був пенальті?

– Я не говоритиму, був пенальті чи ні, а просто поясню, чому арбітр його не поставив. Перший момент: Чеферін у своєму інтерв'ю ясно дав зрозуміти, що на Євро на нас не чекають. Другий момент: у додатковий час арбітр нечасто дає пенальті. Третій момент: Міша, перестань так картинно падати!

– Як думаєте, через плей-оф проб'ємось на Євро?

– Ми й повинні туди виходити через плей-оф, бо збірна України виглядає цікавіше за решту команд. Хоча, по суті, там усі однакові.

Нагадаємо, на останніх хвилинах матчу Україна – Італія Михайло Мудрик отримав м'яч у штрафному майданчику італійців, але на ньому одразу ж сфолив Браян Крістанте. Суддя не призначив пенальті та навіть не пішов дивитися повтор епізоду.

Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Перемога не без пригод. Олександрія здолала Кривбас у Кривому Розі
Футбол | 28 вересня 2024, 15:02 15
Перемога не без пригод. Олександрія здолала Кривбас у Кривому Розі

На диво, жодна повітряна тривога не переривала хід запеклого протистояння

Найкращі бомбардири молодіжного чемпіонату України-2013/14. Де вони зараз?
Футбол | 28 вересня 2024, 22:40 5
Найкращі бомбардири молодіжного чемпіонату України-2013/14. Де вони зараз?

Згадуємо та оцінюємо успіхи голеадорів, які 10 років тому вважалися дуже перспективними…

Коментарі 28
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mac_Gyver
1) Про удар Мудрика у Доннарумму він забув?
2) Глупо говорити що Італія грала по рахунку, на нічию. Нічия то такий хиткий результат, який може змінитися кожної хвилини (що момент з Мудриком наочно доказує). Італія не перемогла не тому що не хотіла, а тому що не змогла.
valerafan1
Хай Леоненко розповість як він картинно падав. А пенальті був стовідсотковий. 
fifa2020
Чому його не мобілізують?
GREEN DAY belokon
Сказано по делу, только не соглашусь про второй тайм. Не нужно уменьшать заслуги наших ребят, если игра была равной - это заслуга сборной Украины в первую очередь, ведь она заставила Италию играть по счету. 
0:0 скользкий счет и сборная уровня Италии осознанно не играла бы на удержание без должного давления от соперника!
Swed
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
umnuy2
в одном из матчей товарищеских сборной Леоненко перекинул вратаря и побежал праздновать раньше времени.Какой-же был облом когда мяч попал в штангу.Как говориться сейчас эпический фейл.И он ещё учит как падать.Все всегда дорисовывают.
Олександр
Можно представить какая радость охватила ватника когда судья не дал пеналь .Попустило что Украина не прошла 
DK1961
Интересно как долго спорт уа намерен цитировать все высеры этого АНТИУКРАИНСКОГО АЛКАША?
romario1501
Вітя, перестань бухати !)) Італія в другому таймі, не грала на нічию, а просто фізично підсіла 
fin
Ой, лев-експирт знову очухався  і на світ заявився. А хто ж брав інтерв'ю?
ZANREGENT1993
Плей офф конечно это 50 на 50. Но даст Бог не будет травмированных и у реброва будет выбор кого вызвать,ну и + там уже сборных типа Италии и Англии не будет но всё равно надо настраиваться
Олександр
Если бы Украина прошла то ватник бы от злости молчал .с валидолом валялся .вроде открытие что это украиноненавистник .в любом государстве можно найти .А в Москве в спорт экспрессе леоненко обгаживает Украину .он же не говорит к примеру что правильно россию.изза войны отстранили потому что там и по роже дадут а здесь всегда прощают 
u6464u
Вітя багато з чим я з тобою погоджуюсь , але в черговий раз ти наступаєш на ти самі граблі, як би у бабушки був  вона була б  дедушкой , ну які 5-1, забивай , це ж футбол, поставив би точку арбітр на 93 -їй і щоб ти тоді розказував  .
Alex Komnin
Інзагі був актор у цьому плані й продовжував "ниряти". А рефері ставили пенальті. Це тенденція, з якою боротися неможливо. Треба просто зробити правило, що кожна з команд має опцію 1-2 раза переглянути через ВАР якийсь епізод. Як у тенісі "Хоук Ай". 3 нагоди за сет.
Istm
Вітя правий щодо покидька чеферина.І щодо гри Реброва. Ще коли в минулому році більшість раділа призначенню Реброва, мені було незрозуміло - а чому?
Але щодо того що очікування на Євро визначається "цікавістю" гри - він зовсім неправий.У 1988 році на Євро збірна срср (ну, Динамо з Дасаєвим на воротах) грала перший проти Нідерландів, мабуть що нецікаво грала. От тільки піймала свій момент і виграла 1:0.
Зате у фіналі збірна грала цікаво. От тільки не було Кузнецова через жовту картку і Ван Бастена втримати не змогли. Як наслідок - чемпіонство у Нідерландів.
nick07
схоже що сьогодні він тверезий, замало лайна та болота викинув з себе
Олександр Радченко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Выталкиватель парашутистов
Даже коты Леоненка разбираются как сыграла наша сборная... Леоненко, как всегда прав, подводя итоги этого матча. Да и по-поводу пеналя, он прав на все сто. Я тоже с десяток  раз просматривал этот момент и могу авторитетно заявить - нарушения со стороны защитника там не было, на месте арбитра я бы дал ЖК за симуляцию