Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 29 вересня 2024, 02:01
26
0

Як partypoker бореться з шахрайством у покері

Від аналізу статистики до домашніх візитів: незвичайні методи боротьби з ботами та RTA

| Оновлено 29 вересня 2024, 02:01
26
0
Як partypoker бореться з шахрайством у покері
Getty Images/Global Images Ukraine

Нещодавно Юха Пасанен, очільник служби чесності ігор partypoker, розповів у подкасті "Heads Up" про інноваційні підходи платформи до боротьби з шахрайством у покері.

Пасанен поділився, що виявлення ботів включає ретельний аналіз ігрового стилю акаунтів та їх відповідність стратегіям GTO. Він навів вражаючу статистику: у 2018 році було заблоковано понад 2 300 облікових записів, а гравцям повернули майже 2 000 000$.

Проте найцікавішим виявилися "екстремальні" методи, які використовує partypoker. За словами Пасанена, іноді гравців просять записати відео своєї гри або навіть провести стрім. А в особливих випадках представники руму можуть завітати до гравців додому, щоб переконатися у відсутності заборонених інструментів.

Пасанен визнав, що технології шахрайства постійно вдосконалюються, але висловив впевненість у здатності покер-румів протистояти новим викликам. Він підкреслив важливість великих вибірок історій рук, відеозаписів та особистих перевірок для підтримки чесності ігор.

Наостанок Юха закликав інші покерні майданчики наслідувати приклад partypoker, щоб забезпечити довгострокову чесність та прозорість у світі онлайн-покеру.

покер
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.