Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 23 грудня 2023, 15:56
1510
1

Тренер СВІТОЛІНОЇ: «Еліна – справжній трудоголік»

При цьому за хороший настрій на корті відповідальний чоловік українки

| Оновлено 23 грудня 2023, 15:56
1510
1
Тренер СВІТОЛІНОЇ: «Еліна – справжній трудоголік»
Jimmie 48. Еліна Світоліна

Голландський тренер Рамон Слюйтер, який працює з березня нинішнього року з найтитулованішою українською тенісисткою Еліною Світоліною, розповів, наскільки важко нашій співвітчизниці було повертатися на корт після пологів.

«Еліна була націлена на початок квітня 2022 року і сказала, що хоче бути у формі в Римі, оскільки їй дуже подобається цей турнір і вона вигравала його двічі, – розповів наставник українки в інтерв'ю «Трибуні». – Мені також дуже сподобалося, що в неї була мета, але ми не знали, як відреагує її організм, і мусили бути обережними.

Це було чимось новим і для неї, і для мене. Її тіло змінилося, і до цього потрібно було звикнути. Ми стежили за реакцією тіла на навантаження, але не було жодних рецидивів, практично не було травм. Тому вже на початку квітня Еліна була готова до змагань.

Одна з найсильніших сторін нашої співпраці – відкритість один перед одним. Я відчуваю, що ми прагнемо кращого й обираємо найкращий розвиток подій для нас обох. Буває, Гаель приєднується до нас на тренуваннях – у них із Еліною фантастичні стосунки. Гаель завжди приносить енергію та веселий настрій. Він може бути серйозним, але його присутність на тренуваннях додає певної легкості, яка дуже важлива для Еліни. І зараз, з огляду на війну на її батьківщині, для неї ще важливіше мати поруч когось близького, кого вона так любить, хто може допомогти їй бути в гарному настрої.

Гаель багато жартує. Я не пригадаю чогось конкретного, але загалом він відповідальний на корті за хороший настрій та задоволення від гри. Еліна же справжній трудоголік, але й вона має право на розваги. Та й має теж отримувати задоволення від гри».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Петухов