Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Socca
| Оновлено 26 вересня 2023, 20:36
307
1

Соккербол на зв`язку. Підсумок ІІІ туру

Авторський матеріал Олександра Лаврика для Sport.UA

| Оновлено 26 вересня 2023, 20:36
307
1
Соккербол на зв`язку. Підсумок ІІІ туру

В чемпіонаті України з соккеру (socca) Соккербол 23|24 відбувся черговий третій тур, і всі матчі 25 вересня зіграні згідно графіка. Відзначимо, що в кожному поєдинку було дуже багато гольових моментів і інтрига зберігалась до останньої секунди ігрового часу.

Відкривав тур матч за участі команди «ДІРЕКТ» та «MAНЗАНА». Підопічні Ільдара Макаєва зробили ставку на швидкий гол, але не впоралися з цією задачею, адже не змогли реалізувати декілька вбивчих шансів. З іншого боку у колективу Володимира Негеля були кадрові проблеми, адже на матч не приїхали декілька ключових виконавців. Проте, манзанівський тандем Кострома-Вдовика діяв дуже активно та створював чимало проблем для суперника. Більше того, не дивлячись на активність гравців «ДІРЕКТА» в плані швидкості, перший тайм виграла «MАНЗАНА». На останній хвилині першої половини гри Кострома заробив право на «буліт», а вирок арбітра реалізував Євген Шайдюк, встановивши остаточний рахунок першої половини гри – 0:1. В другій частині матчу гравці «ДІРЕКТА» продовжували грати в атакуючій манері. Більше того, Олександр Пославський на останньому рубежі витворяв справжні дива та раз по раз рятував свою команду. Проте, команда Андрія Голенкова намагалася проводити гострі контрвипади, а на 39-й хвилині Олександр Пославський здійснив найважливіший сейв матчу. Голкіпер «МАНЗАНИ» впорався з «булітом» від Руслана Савенка та зберіг переможний результат. Вітаємо червоно-білих!

В матчі «Динамо КМДА» - «ЖУЛЯНИ» також була неймовірна інтрига. Динамівці з перших хвилин матчу намагались нав`язати супернику свою гру. Правда, жулянівець Ігор Байдак діяв бездоганно на останньому рубежі і не дозволив супернику відзначитись. В свою чергу у «ЖУЛЯН» був відсутній В'ячеслав Листопад, мабуть, тому небезпечні моменти вдалось створювати ближче тільки до середини тайму, а вже на 12-й хвилині Назаров ударом з близької дистанції вивів свою команду вперед – 0:1. Як виявилось, цей гол залишився останнім в першій половині матчу, а наприкінці тайму Бурляй отримав жовту картку, а це означало, що «ЖУЛЯНИ» почали другу частину матчу в меншості. Проте, перевага одного гравця не дала бажаного результату для синьо-білих , адже як тільки «ЖУЛЯНИ» стали грати в повному складі, то Денис Хруль відзначився своїм голом – 0:2. Це була вагома заявка на успіх, проте, «Динамо КМДА» не збавляли обертів і нічим не поступались своїм опонентам та змогли обмінятись результативними ударами – 1:3. За такого перебігу подій темп матчу зростав з кожною хвилиною, а емоції били через край. Як наслідок арбітр був вимушений показати ще дві жовті картки і лише наприкінці зустрічі глядачі побачили чергові голи – 2:4. Вітаємо «ЖУЛЯНИ» з перемогою в конкурентному матчі та лідерством у чемпіонаті, а у складі «Динамівців» відзначаємо Івана Гребенюка з дублем в активі.

Закривав тур матч «АГАРД» - «ЕВІ Інжиніринг». У звітному поєдинку гравці «АГАРДА» зі стартовим свистком арбітра почали штурмувати ворота суперника, але не досягли бажаного. Більше того, команда Віталія Орєхова непогано відповідала своїми контрвипадами. Проте, героєм першої частини став голкіпер «ЕВІ Інжиніринг», адже зумів здійснити більше десятка сейвів, тому на перерву команди пішли за рахунку 0:0. Після відпочинку інженери Віталія Орєхова стала діяти більш розкутіше. У «ЕВІ Інжиніринг» стали з`являтись вбивчі моменти, що стало справжнім шоком для суперника. Можна сказати, що гра проходила на зустрічних курсах і долю матчу міг вирішити один результативний удар. Зазначимо, що наприкінці зустрічі Жеріков міг стати героєм зустрічі та принести 3 бали своїй команді, але не реалізував 100% гольовий момент вихід віч-на-віч. З іншої сторони у «АГАРДА» в активі було декілька вбивчих атак, але воротар «ЕВІ Інжиніринг» вийшов переможцем в усіх протистояннях. Таким чином, кожна команда отримала по одному балу собі в актив.

Наступний 4 тур відбудеться в понеділок, 2 листопада, як завжди три матчі в 19:00, 20:00, та 21:00 відбудуться в ефірі Суспільне Спорт ТБ.

Олександр Лаврик

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Журналисту надо называть вещи своими именами - это чемпионат города Киева! С какого бодуна эти соревнования называются чемпионатом Украины? Я знаю много команд с других городов, которые с удовольствием бы играли в этих соревнованиях...