Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 05 травня 2024, 14:21
115576
10

Стало відомо, що кричав президент Барселони після поразки від Жирони

Жоан Лапорта був розлючений

| Оновлено 05 травня 2024, 14:21
115576
10
Стало відомо, що кричав президент Барселони після поразки від Жирони
Getty Images/Global Images Ukraine. Жоан Лапорта (другий ліворуч)

Президент «Барселони» Жоан Лапорта був розлючений після матчу з «Жироною». За інформацією Diario SPORT, було чутно, як він нестримно кричав «Цього не може бути!» на одному з виходів зі стадіону. Віцепрезидент Рафа Юсте і спортивний директор Деку були поруч із ним.

Повідомляється, що Лапорта спостерігав за грою з трибун. «Барселона» вдруге в сезоні програла «Жироні», чого раніше не було в історії протистоянь цих клубів.

Зазначимо, що 4 травня відбувся матч 34-го туру Ла Ліги 2023/24 між командами «Жирона» та «Барселона». Гра завершилась із рахунком 4:2 на користь господарів поля.

Українські футболісти «червоно-білих» Артем Довбик та Віктор Циганков вийшли у стартовому складі. Довбик відіграв увесь поєдинок і відзначився голом + асистом. Циганкова було замінено на 65-й хвилині на Яна Коуту.

Крім того, завдяки цій перемозі «Жирона» вперше в історії кваліфікувалася до Ліги чемпіонів. Підопічні Мічела вже точно не опустяться нижче за 4-й рядок, а зараз йдуть на 2-му місці з 74 очками.

Оцініть матеріал
(973)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Диванний Експерт
50% статей починається «Стало відомо…» Ух,як інтригуюче!!!!.  Потім буде -« Обличчя президента Барселони після поразки від Жирони»
George1
Цього не може бути але це є
Barlowold
Запам'ятаю на все життя, як президент Барселони стояв на стадіоні, і хвилини дві кричав: Доооооооовввбииииииииииииииииииииииикк

кк! Він так довго тягнув "И", що я відчув його біль. Можливо, він збирав на цей клуб усе життя.
Chort
ЭТА ВСЕ ВРАННЕ, НА САМОМ ДЕЛЕ ЛАПОРТА КРИЧАЛ , ФАААНЬКИИН КОООООТТТТТТТ ОТСТОЙ ЧЕСТЬ КЛУБА НА СПОРТ ЮА, НО ЯЙЦЕЛИЗ СПРЯТАЛСЯ ВЧЕРА НА САЙТЕ 
turist86
А чому не кричав "слава Каталонії!"
Выталкиватель парашутистов
Почему-то я уверен, что Барселона "помогла" своим каталонцам попасть в ЛЧ, будь у них возможность догнать Реал, Жироне нечего было  бы ловить в этой игре... А возмущение президента клуба - не более чем понты для народа...
Я Я
Це всрате інфосміття. Одну фразу з трьох слів від дядька, сильно схожого на Вітьку Орбана виставили в першому реченні, от всі "новина". А потім обліпили це якимось текстом, аби збільшити кількість слів. Думав, шо там дійсно відбулось щось достойне уваги, а виявилось, шо пузата Лапорта сказала "не може бути". Сенсація! Лапорта сказав "не може бути"! Всі на Майдан!!!