Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Socca
| Оновлено 30 квітня 2024, 00:25
1676
0

Персона Socca UA – Віталій Орєхов

Сезон 2023/2024 для ЕВІ Інжиніринг

| Оновлено 30 квітня 2024, 00:25
1676
0
Персона Socca UA – Віталій Орєхов

Орєхов Віталій – фундатор, СЕО/президент команди масового футболу ЕВІ Інжиніринг, бронзовий призер «СОККЕРБОЛ чемпіонат з соккеру (socca)» , вища ліга, сезон 23/24.

Сезон 2023/2024 для ЕВІ Інжиніринг, Ваша характеристика?

Колектив зібрався досить давно, але старт був невдалим. Відчувалося, що тут рівень гравців вищий, нам потрібно було підсилення й ми його провели в міжсезоння.

Розпочиналося все з того, що подали заявку на участь, чекали тижні зо два, а потім нас затвердили на сезон. Підсилення планувалося відразу, але оскільки досить довго чекали на підтвердження (заявки на турнір), всі гравці, якими хотіли підсилитися, були вже в інших командах. Навіть наші гравці, які давно у команді «синіх» перше коло грали за ФК «Жуляни» — Данило Гуральський.

В першому колі взяли лише два очки. Але якщо аналізувати більшість наших поразок, то бачимо відставання лише в один м’яч. Це головна ознака, що не вистачило просто фарту і виконавців.

У другому колі, до нас доєдналися Роман Пазенко, Дмитро Тимко. Станіслав Жеріков привів Сергія Стебловського, який став одним з лідерів після поновлення чемпіонату. За друге коло ми заробили 10 балів, а якщо згадати матч проти МАНЗАНИ, то всі 12 балів (на останній хвилині матчу судді після перегляду ВАР відмінили гол і матч ЕВІ Інжиніринг – Манзана завершився внічию 2:2).

Задоволений сезоном повністю, тим паче, це наш перший рік у такому форматі. Дуже цікавий та конкурентий чемпіонат. Отримати бронзу за перший рік, загалом непоганий результат. Хотілося б лише одне: аби гравців з моєї команди було більше у збірній України, бо ті самі Жеріков та Стебловський заслуговують на це.

Як змінювалися плани походу сезону?

Чесно кажучи, перед початком сезону було завдання - боротьба за першу сходинку. Через реалії першого кола почали просто боротися до останнього в кожному матчі та здобувати свої очки.

Якщо чесно, після першого кола, мені розповідали «дивані експерти», що ми навіть 7 очок не зможемо набрати. Я вірив у хлопців, праця й віра привели нас до бронзи. Хлопці повірили в себе, додали трішки концентрації у грі ззаду й все вийшло.

Ключові гравці ЕВІ? Станіслав Жеріков — капітан команди, ватажок, може десь «напихати» хлопцям, але за «своїх» завжди до кінця. Роман Пазенко — воротар, який врятував гру проти ФК «Жуляни» диво-порятунком в кінці першого тайму за нічийного рахунку. Сергій Стебловский — ключовий гравець, який із 40 хвилин, 33-35 хвилин проводить на майданчику.

Проти кого грати було найскладніше?

В першому колі проти ДІРЕКТ, мені здається. Досі не знаємо, як проти них грати та що від них очікувати. Така собі «загадкова команда». В другому колі: МАНЗАНА та ФК «Жуляни». Але в цих протистояннях набирали бали.

Який матч та гол запам’ятався найбільше?

Гол Сергія Шишкова проти ФК «Жуляни» з центра поля в самісіньку дев’ятку та перекати Жерікова в заключному матчі сезону. Матч оберу: проти МАНЗАНИ саме через емоції та жагу до перемоги.

Кого хотіли б до себе переманити на слідуючий сезон?

Братів Савчуків, топ-гравці на цьому рівні. Івана Гребенюка хотілося б побачити у «синьому кольорі» та під прапором інженерів.

Плани ЕВІ ІНЖИНІРІНГ у сезоні 2024-2025?

Звичайно, боротися за чемпіонство. Будуть кращі умови, тренувальні цикли. У планах лише перемагати й бути найкращою командою в соккері.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Ахметов зустрівся з Пушичем: «Головні перемоги Шахтаря ще попереду»
Футбол | 16 травня 2024, 19:28 25
ФОТО. Ахметов зустрівся з Пушичем: «Головні перемоги Шахтаря ще попереду»

Президент клубу привітав тренера та менеджерів

Золота бутса. Кейн практично недосяжний. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 16 травня 2024, 06:45 1
Золота бутса. Кейн практично недосяжний. Яке місце посідає Довбик?

Кіліан Мбаппе і Ерлінг Холанд ділять 2–3 позиції у списку бомбардирів сезону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.