Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 20 грудня 2021, 02:09
5994
0

Кубок світу з біатлону та бій Берінчика. Що дивитися у вихідні

Виступи українських футболістів у топ-чемпіонатах, юнацький та «дорослий» хокей

| Оновлено 20 грудня 2021, 02:09
5994
0
Кубок світу з біатлону та бій Берінчика. Що дивитися у вихідні
Andrei Ivanov / biathlon.com.ua

​Пропонуємо ознайомитися з найцікавішими подіями, що відбудуться 17 – 19 грудня.

17 – 19 грудня

Біатлон. Кубок світу. Ансі (Франція)

П'ятниця, 17 грудня, 15:15 – Спринт (10 км), чоловіки. ТБ-трансляція – UA: Перший

Субота, 18 грудня, 14:00 – Перегони переслідування (10 км), жінки. ТБ-трансляція – UA: Перший. Текстова трансляція.
Субота, 18 грудня, 16:00 – Перегони переслідування (12,5 км), чоловіки. ТБ-трансляція – UA: Перший. Текстова трансляція.

Неділя, 19 грудня, 13:45 – Мас-старт (12,5 км), жінки. ТБ-трансляція – UA: Перший. Текстова трансляція.
Неділя, 19 грудня, 15:45 – Мас-старт (15 км), чоловіки. ТБ-трансляція – UA: Перший. Текстова трансляція.

Жіночий спринт задав темп гарячим вихідним, але у складі нашої збірної найкращий час із чистою стрільбою відкатала лише на 18-у позицію Олена Білосюк (+1:03,4). У заліковій зоні також опинилися Дар'я Блашко (+1:10,9) та Юлія Джима (+1:24,2), тож якісь сподівання на продовження боротьби у нас все одно залишаються. У п'ятницю подивимося, що покажуть Артем Тищенко, Тарас Лесюк і Руслан Ткаленко, а вже безпосередньо під час вік-енду нашим біатлоністам доведеться викластися на повну востаннє у році, що минає.


П'ятниця, 17 грудня

Хокей. U-20. Чемпіонат світу. Україна – Словенія 4:8 (1:4, 1:2, 2:2)

Час – 12:30, ТВ-трансляція – Sport 1

Текстова трансляція матчу

Юні українці на міжнародній першості вже встигли здобути перемоги над Естонією (7:2) та Францією в овертаймі (7:6), проте несподівано поступилися Японії (1:3), унаслідок чого тепер будуть змушені думати над тим, як обігравати лідерів групи. Словенці ще не програвали в Таллінні, тому перший рядок просто так віддавати не збираються.


Хокей. Єврочелендж. Франція – Україна

Час – 16:30, ТВ-трансляція – Sport 1

Текстова трансляція матчу

Команда Вадима Шахрайчука змушена готуватися до чемпіонату світу-2022 у польському Битомі, і при цьому не може розраховувати на гравців «Донбасу», який тепер навіть не є учасником чемпіонату України. Напередодні наші хлопці поступилися в овертаймі Угорщині (1:2), тож будуть змушені обігравати Францію, яка впевнено здолала Польщу, та скидати суперників із першого рядка турнірної таблиці.


Субота, 18 грудня

Хокей. U-20. Чемпіонат світу. Україна - Польща 4:1 (2:1, 1:0, 1:0)

Час – 16:00, ТВ-трансляція – Sport 1

Текстова трансляція матчу

Із поляками наша юнацька команда зіграє наступного дня після Словенії, тому очікувати від неї особливо швидкого хокею не варто, нехай і суперники на цьому турнірі не показують аж ніякого результату. Україна вважатиметься явним фаворитом, а можливість здобути очки для турнірної таблиці після важких матчів для нас виглядає дуже привабливо.


Хокей. Єврочелендж. Польща – Україна 1:4 (0:3, 1:0, 0:1)

Час – 18:30, ТВ-трансляція – Sport 1

Текстова трансляція матчу

Матчем проти господарів льодового покриття ми завершуватимемо для себе цей міні-турнір із підготовки до більш серйозних світових змагань наступного року. І хоча результат особливої ​​ролі тут не гратиме, але завершити робочий цикл успіхом буде точно не зайвим.


Бокс. Денис Берінчик – Іса Чанієв

Час – 19:00, ТВ-трансляція – Megogo.

Аудіотрансляція матчу

Українець захищатиме титул чемпіона WBO International у легкій вазі від зазіхань росіянина. Цього промо-слогана вже достатньо для того, щоб зробити будь-який бій гідним нашої уваги. Берінчик у своїй кар'єрі ще не поступався, так само як і суперник, тому хтось із них точно піде з рингу вперше переможеним.

Бокс. Владислав Сіренко – Андрій Руденко

В андеркарді зустрінуться відомі українські боксери суперважкої ваги і розіграють титули WBC Asia і WBO Asia Pacific.


Севілья – Атлетіко Мадрид 2:1

Час – 22:00, ТВ-трансляція – Megogo

Getty Images/Global Images Ukraine

Гра чинного чемпіона Іспанії в мадридському дербі (0:2) залишила по собі неприємне враження, а відставання від «Реалу» для «Атлетіко» тепер складає 13 очок. Захистити титул за таких умов стає завданням справді складним, а аргентинський наставник цього і не намагається приховати, прямо заявивши після гри на «Сантьяго Бернабеу», що тепер для його команди прямим конкурентом є севільський «Бетіс», що йде на третьому рядку. У майбутньому турі доведеться трохи знизити градус протистояння, зупинившись на андалузькій «Севільї», яка йде на другій позиції, та яка, на відміну від «матрацників», своїх два останні поєдинки в Ла Лізі виграла.


Неділя, 19 грудня

​UFC Vegas 45

Деррік Льюїс – Кріс Докос

Час – 02:00

Цього тижня на нас чекає останній турнір UFC у році. У мейн івенті ми побачимо бій потужних важковаговиків-нокаутерів: Дерріка Льюїса та Кріса Докоса. Очевидно, що це – головна подія вечора. Після поразки Сирілу Гану, Льюїс вибув із гонки за титул, проте все одно залишається досить грізною силою. Докос дебютував у UFC лише півтора роки тому, але відразу дав чотири поспіль нокаути. Подивимося, на що здатний.

Стівен Томпсон – Белал Мухаммад

Поєдинок топових напівсередньоваговиків. Томпсон улітку 2021 року програв Гілберту Бернсу за крок до звання контендера, а коли отримає наступний шанс – ніхто сказати не може. Мухаммад тягне переможну серію з 2019 року та явно хоче доповнити її титулом.


Тоттенхем – Ліверпуль 2:2

Час – 18:30, ТБ-трансляція – Setanta Sports+

Текстова трансляція матчу

Getty Images/Global Images Ukraine

Колектив Юргена Клоппа продовжує гонитву за «Манчестер Сіті» у турнірній таблиці, і вже до кінця 2021 року хоче покласти у скарбничку своїх досягнень не лише максимально можливий результат на груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА, а й лідерську позицію у чемпіонаті. Колектив Антоніо Конте поринув у карантин на тлі трьох перемог поспіль, але зовсім неясно, у якій формі «шпори» виходитимуть з нього.


Мілан – Наполі

Час – 21:45, ТБ-трансляція – Megogo

Getty Images/Global Images Ukraine

Підопічні Стефано Пьолі та Лучано Спаллетті свого часу були сусідами по турнірній таблиці, але три невдалі поєдинки поспіль зробили «Партенопеї» четвертою командою у турнірній таблиці. Не сказати, щоб «Мілан» у цей період виступав успішніше, але хоча б не програвав, тому зумів зберегти за собою другий рядок. Проте, із потенційного матчу за перший рядок «жителі півдня» зробили чергову гру, у якій «россонері» можуть оступитися на шляху до довгоочікуваного лідерства. Утім, чемпіонські амбіції рано чи пізно команда мала підтвердити.


Футбол. Наші у топ-чемпіонатах

П'ятниця, 17 грудня

Лаціо – Дженоа 3:1

Час – 19:30, ТВ-трансляція – Megogo

Текстова трансляція матчу

Getty Images/Global Images Ukraine

Андрій Шевченко таки зумів здобути першу перемогу на чолі генуезької «Дженоа», проте вона відбулася в матчі Кубка Італії проти «Салернітани» посеред поточного тижня (1:0). У чемпіонаті у «грифонів» справи, як і раніше, просуваються погано, а під керівництвом українського фахівця команда не програла лише фріульському «Удінезе» (0:0), але і це було вже три тури тому. Зараз «Дженоа» має зіграти два послідовні матчі проти римського «Лаціо» та бергамаської «Аталанти», від яких в Італії не чекають нічого хорошого для генуезців. Утім, українському вболівальнику на всі ці прогнози має бути байдуже, бо свого співвітчизника не гріх укотре підтримати й у найважчій ситуації.


Субота, 18 грудня

Аталанта – Рома 1:4

Час – 16:00, ТВ-трансляція – Megogo

Getty Images/Global Images Ukraine

Цікаво, але бергамаська «Аталанта» з Русланом Малиновським в обоймі, який лише відбув дискваліфікацію, як і підопічні Андрія Шевченка, гратимуть проти колективу зі столиці Італії, але вже на своєму полі. «Оробічі» та «вовки» не мають прямого контакту в турнірній таблиці, але це не знімає з них необхідності покращувати свої позиції на тлі інших команд Серії A. Підопічні Джан П'єро Гасперіні не програють у чемпіонаті з початку жовтня, тоді як колектив Жозе Моуріньо виступає гармонічно до свого наставника – з періодичними зривами і несподіваними результатами у очевидних, здавалося б, поєдинках.


Субота, 18 грудня

Вест Хем – Норвіч

Час – 17:00, ТБ-трансляція – Setanta Sports+

Getty Images/Global Images Ukraine

«Молотобійці» в останніх турах займалися виключно тим, що втрачали позицію в четвірці найсильніших команд країни, але робили це, на щастя, без участі Андрія Ярмоленка, оскільки Девід Мойєс вважає за краще використовувати українця здебільшого в єврокубкових баталіях. Можливо, поразка в дербі від «Арсеналу» (0:2) змусить наставника «Вест Хема» передумати, і ми нарешті зможемо побачити нашого співвітчизника у матчі АПЛ з перших хвилин. Грати належить проти явного аутсайдера, а склад шотландцю можна було вже струснути.


Неділя, 19 грудня

Спеція – Емполі 1:1

Час – 16:00, ТВ-трансляція – Megogo

Getty Images/Global Images Ukraine

«Спеція» з Віктором Коваленком у складі є прямим конкурентом «Дженоа» Андрія Шевченка у підвалі турнірної таблиці, тому очок потребує не менше, ніж генуезці. Підопічні Тіаго Мотти досить давно не перемагали, проте за останній місяць провели більшу частину матчів у протистоянні проти найсильніших команд країни, що пояснює такі посередні виступи. Хтось може подумати, що «Емполі» стане зручним суперником для «спеціаліста» у плані можливості набрати очки, проте це не так – колектив Ауреліо Андреаццолі не втрачає очки вже три тури поспіль, а до єврокубкової зони йому буквально подати рукою. До речі, Маліновський допоможе Коваленку, якщо «Аталанта» зможе обіграти «Рому», а «Спеція» створить невелику сенсацію.


Неділя, 19 грудня

Ньюкасл – Манчестер Сіті

Час – 16:15, ТВ-трансляція – Megogo

Getty Images/Global Images Ukraine

Олександр Зінченко зараз на великому рахунку у Хосепа Гвардіоли, оскільки кадрова ситуація у чинного чемпіона Англії на позиції флангових захисників пригнічує. Тим не менш, «Сіті» продовжує йти без поразок у чемпіонаті ось уже як другий місяць, тому й утримує за собою позицію лідера. Грати належить проти явного аутсайдера, нехай і на його полі, тому від «містян» очікується винятково чергова перемога.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Мессі 1200 гольових дій за кар'єру. Скільки у Роналду?
Футбол | 28 квітня 2024, 17:49 0
У Мессі 1200 гольових дій за кар'єру. Скільки у Роналду?

Ліонель став першим гравцем в історії футболу, якому вдалося досягти такої позначки

ЧС з хокею. Збірна України стартувала з розгромної перемоги
Хокей | 27 квітня 2024, 21:52 27
ЧС з хокею. Збірна України стартувала з розгромної перемоги

Україна спокійно обіграла Естонію

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.