Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 20 грудня 2021, 07:44
10160
15

Берінчик перебив Чанієва. Денис готовий до великих боїв

Вирішувати тільки К2

| Оновлено 20 грудня 2021, 07:44
10160
15
Берінчик перебив Чанієва. Денис готовий до великих боїв
K2 Promotions Ukraine. Денис Берінчик

Денис Берінчик переміг Ісу Чанієва у найскладнішому поєдинку. Якимось таким він і повинен був вийти. Росіянин боксував так, як мав. Іншого боксу від Дениса варто було очікувати лише, якщо у нього травма. Нічого з цього не склалося, а от рубка в рингу вийшла на п'ять із плюсом.

Хлопці, клас, браво.

Берінчик зарядився з першого раунду, але вчасно увімкнув голову. Битися з Чанієвим - погана ідея

Іса Чанієв – не лише боксер, якого нокаутував Коммі. Він взагалі хороший боєць із ударом. Жорсткий та фізично дуже сильний. А ще досвідчений і із характером. Загалом, як Берінчик, тільки по-боксерськи не настільки розумний, а фізично б'є ще сильніше.

Тож перший раунд насторожив. Принаймні, спочатку. Беринчик вийшов у стійці шульги і почав битися. Відразу стало зрозуміло, хто диктуватиме силу удару у цьому протистоянні. Влучення Дениса хитали росіянина, коли той траплявся в русі. Влучення Чанієва Денис явно відчував і задоволення від цього не отримував.

«Так, перше – ти надто зарядився», - резюмував раунд Єгор Голуб – тренер Берінчика. Денис відразу погодився.

Читайте також: Сіренко став першим, хто переміг Руденка достроково. Але суддя зіпсував бій

Був у таких діях українця і позитив – наприкінці раунду він кілька разів смачно влучив у суперника. Той виду не подав, та й не треба було. Неозброєним поглядом було очевидно, що удари відчуті на повну.

З другого раунду Денис діяв розумніше. Настільки, наскільки могло дозволити його серце воїна, що бажає піти махатись, не думаючи ні про що. До честі Чанієва, захищався корпусом він чудово. На міцні вісім із десяти – це точно. Багато ударів Берінчика йшли повз, хоча зазвичай, якщо Денис ловить ритм, то там і п'ятиударні комбінації в ціль лягають.


K2 Promotions

Чанієв брав своє силою. Він йшов уперед із сильними ударами. Зустрічав чомусь суперника, що стояв у стійці, джебом або правим прямим, а потім бив багато, щоб влучити. Влучав, хоч і отримував у відповідь. Удари Берінчика виглядали точнішими, та й були такими – Іса багато влучав у блок, особливо на корпусі українця. Удари Чанієва точно були жорсткішими. Чулися вони дуже важкими.

Тиск на Берінчика виглядав важким для Дениса. Тому що Іса не просто йшов уперед. Він робив це грамотно. Різав кути, тиснув, не давав крутитись. Якщо попередні велетні, хоч і були незручними, але Денис крутив їх, як хотів. З Чанієвим такі фокуси не проходили. У нього і з роботою ніг все гаразд, і з роботою корпусу. А головне – з ударом. Він міг як пропустити, так і вдарити назустріч.

Фішка Дениса у тому, що він розгортає суперника після комбінації. А потім суперник йшов корпусом так, що комбінація не заходила. А потім бив у відповідь. Звідси і все відчуття рівності бою.

Але яким би сильним ти не був, сили все одно закінчуються. І як тільки Чанієв почав робити трохи довші паузи і бити трохи очевидніше, перевага Берінчика здалася більш очевидною, ніж до цього.

Ми часто говоримо про витривалість Ломаченка та Усика, але Денис Берінчик може працювати не менше за цих двох. Поєдинок проти Чанієва – ще одне підтвердження. З розбитим або зламаним носом, після пропущених ударів по корпусу і в цілому рівної рубки, Берінчик не зменшував темпу в жодному з раундів. А потім змусив опонента працювати другим номером.

Звичайно, Іса до кінця поєдинку бився. І влучав, і навіть боляче, але чим ближчим був кінець поєдинку, тим очевиднішою ставала перемога Берінчика. У дванадцятому раунді Чанієв полював за нокдауном, а краще нокаутом. Секунданти були впевнені, що записки рівні та вимагали хоча б нокдаун. А там уже можна наздоганяти.

Росіянин спробував. Зарядився на удар у корпус, кілька разів навіть влучив, але забув, що бити від ноги у поєдинку зі срібним призером Олімпіади – затія так собі. Отримав у голову стільки, що навіть залізного Чанієва, схоже, трохи штормило.

Вердикт суддів логічний та правильний – одностайна перемога. Хоча, звичайно, записка, де Берінчик отримав аж 118, здається завищеною. Але, можливо, біля рингу здавалося саме так.

Давненько в Україні не зустрічали фіналу бою оплесками стоячи. Ці дві легковаговики точно заслужили.

Що далі?

Чанієв нічого не втратив. По-перше, він ніколи не був на чемпіонському рівні. Окей, був один раз, але вилетів швидко і без запитань. Він ще молодий, а після такого бою має всі шанси піднятися в рейтингу. Так, навіть попри поразку. По-друге, цей бій – бенефіс Чанієва. Тепер його точно зватимуть туди, де захочуть шоу. Це Іса вміє робити на п'ять із плюсом.

Беринчик міг би стати обов'язковим претендентом, якби не Ломаченко. Василь увірвався в топ, програвши Лопесу. Ніхто сильно його не відкидав, а після двох перемог українець знову біля поєдинків за титул. У нього навіть інтерконтинентальний пояс WBO є. Це щось трохи вище, ніж міжнародний, який у Дениса. І щось, що дає йому право вважатися претендентом. Якось так голова WBO десь в офісі пояснює колегам значення поясів.


K2 Promotions

Незрозуміло, які плани K2 Pomotions на Беринчика. Олександр Красюк заявив, що наступного року їхня компанія проводитиме вечори у різних містах України. Денис тепер точно продає квитки, але не на кожного суперника. А ті, що цікаві, навряд чи приїдуть до України.

Складно уявити якогось Ісаака Круза у Броварах, правда? Хоча саме такі суперники мають бути зараз у Берінчика.

Хотілося б побачити Дениса у рингу з Річардом Коммі. Або Іваном Менді. Або Хорхе Лінаресом. Або Джозефом Діасом. З кимось не чемпіонського, але дуже близького рівня. Щоб зрозуміти, що там, як справи у Дениса та як за потенціалом.

Але майже до всіх треба їхати кудись там. Чи захоче К2 – величезне питання. Привезти Густаво Лемоса – будь ласка. Що тепер цілком можливо – хотіли ж.

А ось ми – не дуже. Дайте Денису імен. Він заслужив.

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa2019
Хочется давно уже посмотреть на Дениса за пределами Броваров )
KRBS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Серж р
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
turist86
Представительница Казахстана Ангелина Лукас выступила в рамках вечера профи-бокса в Нур-Султане. Ее соперницей была дебютантка из Украины Светлана Василевская. Соперницы прошли всю дистанцию - по итогам четырех раундов судьи отдали победу казахстанке.
https://www.youtube.com/watch?v=ncyaijVFSkA&feature=emb_logo Светлана Василевская – Ангелина Лукас. Профессиональный бокс
kaka
хотел бы взглянуть на бой Беринчика где-нибудь в Германии с нейтралами судьями против более техничного противника чем Чаниев-например против француза Гийома Френуа или шотландца Рикки Бернза
Oleg Kosenko
"Чанієв нічого не втратив. Він ще молодий." Молодому 36 років!
ktesibiy
С карьерой Беринчику нужно что-то решать, 33 как ни-как уже, но перспектив в таком талантливом весе в него вообще не вижу... Ну кто такой Чаниев, да не плохой волевой середняк, максимум околотоп, не более того, и с ним Беринчик проводит близкий бой, а что будет с топами, уже не говоря о элите???. В идеале естественно было бы не плохо увидеть его с кем-то типа Накатани, Коми того же Линареса, или топов второй очереди весом ниже, но даже таких соперников Денис скорее всего не потянет, а элиту легкого веса и подавно, потому ему естественно нужно было бы пойти Ва-банк, но справится ли промоутер, а тем более сам Денис очень большой вопрос.
Роман Романченков
Заголовок повинен бути таким: "Денис готовий до великих боїв не впавши у першому раунді".
Топи не для Дениса (при всій повазі...).
kaka
Ден-возрастной боец для категории 61 и арсенал его увы неЛомаченковский..... Не то что любой нынешний топ его удосрочит но и крепкие проспекты скорее всего пройдут
Евгений Кедров
Рыбьята, Дэну нужен очередной мешок в Броварах или на Троещине и плиз не разводитя его на реальные бои, яму ано не надоть. Он будет гордится рекордом 50-0 на мешках забацаных, а зачем ему всему в крови получать в свое табло от сильных боксов и падать на канвас, цепляясь за ноги убийц как Рахман? Не, это не его, его это сделать фотку пошире с мускулами и побить мешка. А потом из подворотни кричать, мол, где ты Ломаченко? Сейчас я тебе напорю зад и бежать подальше сразу, своих слов испугавшись.
Евгений Кедров
Кстати, сейчас снова шум пойдет, что Дэн готов убить любого где угодно, что его зовут в штаты и там он желаем, там людос просто бьется в очередях за билетами. А хуле им? Кричать не драться и попистеть почему нет?. Плохого пиара не бывает, говорят. А Дэн постит фотки с мускулами на балконе. А чо, кто его круче на балконе?
Евгений Кедров
Кстати, в этот раз эпатажный Беринчик на коне выехал с саблей аки козак али может на ковре самолете залетел? Я пью активированный уголь, когда такую хрень вижу, чтобы не тошнило.