Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 жовтня 2020, 01:54
1010
1

Олександрія – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Суперник у дербі більше ніколи не буде настільки вразливим

| Оновлено 21 жовтня 2020, 01:54
1010
1
Олександрія – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Випадки захворювання на коронавірус COVID-19 у деяких гравців донецького «Шахтаря», які на початку жовтня мали б вирушити до складу головної команди країни, у медіапросторі затьмарив інші виявлені випадки в українських футбольних клубах. У той час, як у «Олександрії» справи з захворюваністю йшли явно не менш серйозно. Цифра в 14 осіб, станом на 9 жовтня, виявилася лише психологічною розминкою перед найбільш шокуючою новиною тижня – уже менш ніж через тиждень серед представників клубу з Кіровоградської області було зафіксовано 27(!) хворих. До першого регіонального дербі з «Інгульцем» в рамках Української Прем'єр-ліги залишалося всього три дні!

І тим не менш, гру в рамках шостого туру національної першості на КСК «Ніка» ніхто скасовувати не поспішав. Отже, від медичної теми обговорення плавно перетекло у бік спортивної складової майбутнього протистояння. І тут у обох команд було достатньо проблем, вирішення яких необхідно буде надати в найкоротші терміни.

Новоприбулий до «еліти» колектив Сергія Лавриненка все ніяк не може здобути свою першу перемогу. Але, на відміну від двох інших дебютантів, «козакам» вдається хоч якось стабільно набирати очки. Чотири нічийних результати забезпечили «Інгульцю» скромну десяту позицію, яка вже після завершення майбутнього туру цілком може перетворитися на передостанню сходинку турнірної таблиці, якщо складеться песимістичний для «Інгульця» сценарій. Нещодавня гра між командами з Кіровоградської області в рамках 1/16 фіналу Кубка України (4:1, на користь «поліграфів») показала, що всі передумови до цього є.

Однак кубкова гра проводилася не в настільки важких умовах для «Олександрії». Команда Володимира Шарана до того моменту тільки встигла відійти від серії поразок за рахунок перемоги над «Дніпром-1» (4:1), тому відносно легко розправилася з принциповим суперником в історично важливому першому дербі. Однак від кризи результатів це «Олександрію» не врятувало – наступною була поразка донецькому «Олімпіку» (2:3), яка відправила «поліграфів» назад до середньої частини таблиці.

Передбачити склад команди Шарана на майбутню гру не є можливим за досить очевидної причини – дані пацієнтів, заражених коронавірусом COVID-19, у нашій країні за замовчуванням не розголошуються, проте ситуацію з Юрієм Паньківим допоміг дізнатися його виклик до головної команди країни. Також, стало відомо про факт зараження для Каспарса Дубри і Олега Білика. Поточний стан футболістів і персоналу «Олександрії» не відомий, як і функціональний стан гравців, які раніше здали позитивні тести. А ось про що можна говорити з упевненістю, так це про дискваліфікацію Євгена Банади на дві гри за грубий фол у попередньому матчі проти «Олімпіка». У «Інгульця» буде відсутній Владислав Лупашко, який вже встиг назбирати 4 попередження, через що був дискваліфікований на один матч.

Головним арбітром матчу в Олександрії був призначений 43-річний рефері Сергій Бойко з Білгорода-Дністровського, який в Українській Прем'єр-лізі вже встиг провести 35 ігор. До їхнього числа належать п'ять матчів за участю команди Шарана, з незавидною для неї статистикою: 1 перемога, 3 нічиї, 1 поразка. Манера суддівства стримана – 4,91 попереджень в середньому за гру в УПЛ, та 16 вилучень. Пенальті в іграх під наглядом Бойка не така вже й рідкість – 17% випадків.

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: -

«Інгулець»: Кринський – Квасний, Ковальов, Павлов, Балан – Кучеренко – Козак, Коваленко, Запорожець, Щедрий – Сітчінава.

 
  • 3.10
  • 3.55
  • 2.25
Сделать ставку
 
  • 2.72
  • 3.65
  • 2.23
Сделать ставку
 
  • 3.10
  • 3.55
  • 2.25
Сделать ставку

18 жовтня, неділя

«Олександрія» — «Інгулець»
Олександрія. КСК «Ніка». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛЕКСАНДРІЯ - ІНГУЛЕЦЬ. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Сергій Бойко (Київська обл.)
Прогноз Sport.ua — 0:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі
Футбол | 25 квітня 2024, 05:00 2
Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі

Маурісіо Почеттіно має вивести «пенсіонерів» до єврокубків, інакше залишить пост коуча

Нев'янучий бомбардир. Лестер продовжить контракт Варді у разі виходу до АПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 07:28 0
Нев'янучий бомбардир. Лестер продовжить контракт Варді у разі виходу до АПЛ

Гравець може знову повернутися до еліти

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tkach008
3:1 і все буде добре))