Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 20 серпня 2024, 21:17
1677
0

Екс-гравець збірної України оцінив майбутній матч киян у Лізі чемпіонів

Андрій Полунін вважає, що команда має шанс

| Оновлено 20 серпня 2024, 21:17
1677
0
Екс-гравець збірної України оцінив майбутній матч киян у Лізі чемпіонів
ФК Динамо Київ

21 серпня в першому поєдинку плей-оф Ліги чемпіонів футболісти київського «Динамо» в польському Любліні прийматимуть австрійський «Зальцбург».

Колишній гравець збірної України Андрій Полунін ексклюзивно для Sport.ua розповів, кому віддає перевагу в завтрашньому протистоянні:

– Поєдинок викликає великий інтерес. Він буде дуже важливий для обох команд, які не приховують свого бажання завдяки потраплянню до основної частини Ліги чемпіонів суттєво поповнити клубну касу і при отриманні заманливих пропозицій вигідно продати своїх провідних футболістів. Наразі такий підхід у функціонуванні приносив більше дивідендів «Зальцбургу». Динамівцям є з кого брати приклад.

На мій погляд, гра киян в поточному сезоні ще не справляє цілісного враження. Так було в недавніх дуелях на міжнародній арені з «Глазго Рейнджерс» і в поєдинках з «Вересом» та «Карпатами» в УПЛ. І добре, що суперники не скористалися цими перепадами. Але «Зальцбург» – це зовсім інший рівень. Австрійські футболісти зараз користуються попитом, виступає там і велика група якісних легіонерів. Ось чому динамівці не повинні дозволяти собі розслаблення – тільки максимальна концентрація.

Звісно, це буде суперництво тренерських ідей. Чи знайде керманич киян Олександр Шовковський контраргументи проти атакувальної схеми «Зальцбурга» 4-3-3, як номінальні господарі будуть використовувати простір біля володінь гостей, чи знайдеться місце в стартовому складі Олександру Піхальонку, який феєрив у серпневих матчах?

І хоча більшість експертів фаворитом вважають «Зальцбург», я сподіваюся, що в Любліні кияни заб'ють на один м'яч більше.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.