Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
1976
0

Промоутер Джошуа назвав умову для третього бою між Ентоні та Усиком

Едді Хірн заявив, що спочатку Олександр має перемогти Тайсона Ф'юрі в реванші

Промоутер Джошуа назвав умову для третього бою між Ентоні та Усиком
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик та Ентоні Джошуа

Відомий промоутер Едді Хірн висловився щодо можливого третього бою між британським клієнтом Ентоні Джошуа та українським боксером Олександром Усиком:

«Завжди мрією Джошуа було звання абсолюта. Це й повинно бути мрією. Ми були такими близькими до цього протягом довгого часу, але потім все пішло не так. І зараз ми знову дуже близькі до цього, це радує.

Але прямо зараз найбільший пріоритет – 21 вересня. Ось на цьому фокус. Але якщо Усик переможе Фʼюрі – наша увага буде до Олександра як до поєдинку за абсолюта.

Буду з вами чесним: нормальні люди на місці Джошуа не битимуться з Усиком. Ми мали всі пояси, ми мали все, карт-бланш, найбільша зірка у боксі, але Джошуа в такій позиції сказав: «Усик – обовʼязковий претендент, я буду битися з ним». Люди казали мені: «Ми б не прийняли цей поєдинок на вашому місці. Хто такий Олександр Усик?» А я казав їм: «Він обовʼязковий претендент, ми маємо зобовʼязання зустрітися з ним». І Ентоні бився з Усиком. І двічі програв. У першому бою це була впевнена перемога Олександра, другий бій вже був близьким з чудовим фінішем від Усика. Ми справимося з ним наступного разу, але це поки не має сенсу без 21 вересня.

Усик – чудовий боксер. Я був би радий знову побачити, як Джошуа розділить ринг з Усиком».

Усик уже двічі перемагав Джошуа: один раз у 2021 році, а вдруге – у 2022 році. До того ж, у ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113. Бій реванш відбудеться 21 грудня.

21 вересня відбудеться бій між Ентоні Джошуа та Даніелем Дюбуа за титул IBF.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.