Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 серпня 2024, 23:57
4644
51

ШОВКОВСЬКИЙ: «РБ Зальцбург постійно перемагає у чемпіонаті та грає у ЛЧ»

Керманич «Динамо» дав прес-конференцію перед матчем кваліфікації ЛЧ

| Оновлено 20 серпня 2024, 23:57
4644
51
ШОВКОВСЬКИЙ: «РБ Зальцбург постійно перемагає у чемпіонаті та грає у ЛЧ»
ФК Динамо. Олександр Шовковський

Головний тренер «Динамо» Олександр Шовковський відповів на запитання на прес-конференції перед першим матчем 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти австрійського «РБ Зальцбург» (який відбудеться в польському Любліні у середу, 21 серпня).

– Розкажіть про роль уболівальників у завтрашньому матчі, враховуючи, що вже третій поспіль раунд кваліфікації ви розпочинаєте домашнім поєдинком.

– Безумовно, коли ти граєш не на своєму рідному стадіоні, НСК «Олімпійський» у Києві, який може вмістити 70 тисяч уболівальників, усе по-іншому. Але ми дякуємо Любліну за те, що місто відгукнулося та дало нам можливість проводити тут свої домашні матчі, а також за те, що воно підтримує нас та робить усе можливе, щоб ми відчували себе тут, наче вдома. Це дорогого коштує в плані емоцій та почуттів.

На матчі з «Партизаном» було менше людей, на гру з «Рейнджерс» прийшло більше, і ми сподіваємося, завтра на трибунах збереться ще більше наших прихильників, щоб підтримати нас у протистоянні з «РБ Зальцбург». Ми дуже їм вдячні, для нас це важливо. Ми граємо у футбол для уболівальників, щоб дарувати радість людям, і зі свого боку робитимемо усе можливе, щоб порадувати наших людей яскравою грою і, безумовно, результатом.

– На попередньому етапі «Твенте» у другому матчі забив «РБ Зальцбургу» два м’ячі після кутових. «Динамо» має таких гравців, як Денис Попов, які добре грають на другому поверсі. Чи це шанс для «Динамо», на вашу думку?

– Це один із шансів, які можуть бути, але гра складається із багатьох факторів, у тому числі з організації дій і в обороні, і в атаці, а також у перехідних фазах. Команда готується, ми вивчали суперника і готові завтра вийти на футбольне поле.

– Синоптики передбачають завтра під час матчу дощ, чи враховуєте ви погодні умови при підготовці до поєдинку при виборі складу тощо?

– Ми готуємося до гри, розуміючи, якому супернику будемо протистояти, зважаючи на їх сильні сторони та намагаючись знайти слабкі. А погодні умови – це фактор, який від нас не залежить. Потрібно міцно стояти на ногах, а в іншому покладатимемося на футбольного бога.

– Перед грою суперник відзначав швидких футболістів атаки «Динамо», а також швидкі переходи з оборони в атаку. А які сильні сторони суперника виділили б ви?

– Команда суперника молода, амбітна, грає у швидкісний футбол, намагається диктувати свої умови на футбольному полі. Безумовно, потрібно від усієї їх ланки атаки очікувати загострення та бути обережними при організації своєї гри в обороні. Щодо виокремлення когось з футболістів, я цього ніколи не робив і зараз не буду. Скажу лише, що, крім останнього сезону, «РБ Зальцбург» постійно вигравав чемпіонат та брав участь у Лізі чемпіонів. Це говорить про достатньо високий, хороший рівень команди.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЯРМОЛЕНКО: Важко – не можемо грати у Києві. Терористи вбивають наших людей
Футбол | 20 серпня 2024, 21:49 2
ЯРМОЛЕНКО: Важко – не можемо грати у Києві. Терористи вбивають наших людей

Хавбек Динамо наголосив на важливості підтримки вболівальників перед грою ЛЧ

Один з власників Динамо проголосував проти заборони російської церкви
Футбол | 20 серпня 2024, 14:52 101
Один з власників Динамо проголосував проти заборони російської церкви

Григорій Суркіс потрапив у черговий скандал

Коментарі 51
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PUMA
Опять эта мерзкая бульба шлюха воняет, на ДК ему пох но свои 5 копеек бот дырявый вставить не забывает
FunnyCat_____
Якщо арбітр буде такий самий як в матчах ш**хтар - Полісся, та ш**хтар - ЛБ, то Динамо може  до фіналу ЛЧ дійти, не те що пройти Зальцбург .
Не дивно що головний спонсор ФК ш**хтар - СКАМ, символічно, так би мовити!
FunnyCat_____
ребят, ну вы когда на улице видите е***утого который говном обмазывается  и с кустом разговаривает, вы что бежите ему доказывать что он не прав?
так и тут
Pavel_i_CO
Тільки Київ!! Тільки перемога!! Завтра надважливий матч, в якому, обов'язково треба заробити перевагу перед матчем відповіддю. Дуже неприємна статистика у Зальцбурга в домашніх матчах 
Remark
Треба реалізовувати свої моменти, бо створюємо до…я, а забиваємо … мало!
Ну і центр захисту у ДК - це сльози. Тут також треба попрацювати.
Ukraine
Надія вмирає останньою.
Побачимо чи команда зможе вийти в ЛЧ та доказати мені свою проф-придатність щоб вболівати за неї цілий сезон.
Особисто я, в це не вірю, так як роки, сезони - результатів говорять про інше.
Тому мій прогноз - ЛЄ, а там побачимо справжню сили ДК.
Nick.Grabowski
Якщо арбітр буде такий самий (за стилем та рівнем "порядності") як матчі з Рейнджерс в Шотландії, то шанси в Маккабі Шубкіс та Шовковського звісно будуть. Але якщо суддівство буде чесним та адекватним, то ....   
ОПЗЖ = опозиційна платформа "за життя" = брехня в кожному слові, бо, імхо, це про-владна бригада "за смерть".
Bulba_sumkin
НСК «Олимпийский» это не ваш стадион) Удачи РБЗ