Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
780
1

Головний тренер Лівого Берега прокоментував скандальний гол Шахтаря

Віталій Первак, Максим Механів, Іван Когут – про поразку гірникам у 2-му турі УПЛ

Головний тренер Лівого Берега прокоментував скандальний гол Шахтаря
ФК Лівий Берег. Віталій Первак

18 серпня відбувся матч 3-го туру УПЛ 2024/25 між командами Лівий Берег та Шахтар Донецьк.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі LIVE в Telegram Sport.ua

Поєдинок пройшов на однойменній арені господарів. Гра завершилися мінімальною перемогою гірників з рахунком 1:0.

Після завершення зустрічі головний тренер господарів Віталій Первак прокоментував поразку своїх підопічних, а також коротко висловився про гол Данила Сікана, який міг бути забитий з офсайду:

«Вітаю Шахтар із заслуженою перемогою. Треба подякувати Богу і нашим футболістам, що ми в напрузі тримали гру аж до кінця. А те, що в нас трішки не вийшло – це вже робочі моменти. Як казав один експерт у студії УПЛ ТБ: Лівий Берег страждатиме. Так я і сказав футболістам: будемо страждати, але маємо щось витиснути з цих страждань. Сьогодні не вийшло. Ми знаємо, що ми робимо, і все буде добре.

Щодо першого голу, то ми довіряємо арбітрам VAR. Всі можуть помилятися, але вони відповідають за свою роботу. Поки не можемо забити. Щоб забити, треба бити по воротах – чого поки не виходить. Будемо все робити для того, щоб у наступних іграх хоча б почали забивати», – розповів тренер.

Воротар Лівого Берега Максим Механів:

«Граємо перший сезон в УПЛ і на старті доводиться грати з настільки гідним суперником, чемпіоном України. Боролися до останньої секунди, дуже достойна гра від нашої команди сьогодні була. Ми чинили серйозний опір, але хотілося б, звичайно, зіграти щонайменше внічию – це був би гідний для нас результат. Вважаю, що наші перемоги ще попереду.

Довелося провести весь матч в напрузі, доводилося в кількох моментах виручати. Але, як на мене, саме в таких матчах краще грати. Так, нам випав другий шанс пробитися до УПЛ – Турнір чотирьох і ми його не втратили. Але зараз уже час перебудуватися з Першої ліги до вищого рівня», – сказав Механів.

Півзахисник Лівого Берега Іван Когут:

«Зіграли достойно, віддали всі сили. Відновлюватимемося, відпочинемо і рухатимемося далі. Так, ми поки не забивали на елітному рівні, ми дебютанти, набиватимемо гулі і далі гра все покаже. Я б не сказав, що в нас є побоювання перед суперниками, все з цим добре. Нам тренер ще скаже щодо цього матчу власні зауваження, але, вважаю, що ми виконали установку на гру».

Відеоогляд матчу Лівий Берег – Шахтар (0:1)

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
inoj
О як? Треба зберегти цей пост - цікаво з якими командами довіра до арбітрів зникне