Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 22 червня 2024, 02:32
349
0

Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Нам на Євро потрібен результат»

Відомий український тренер поділився очікуваннями від товариського матчу збірної України

| Оновлено 22 червня 2024, 02:32
349
0
Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Нам на Євро потрібен результат»
Сергій Ковалець

Відомий український тренер Сергій Ковалець поділився очікуваннями від товариського матчу збірної України проти національної команди Польщі:

«Цей контрольний поєдинок – один з етапів підготовки української збірної до чемпіонату Європи, який стартує у Німеччині рівно за тиждень. У нашої національної команди будуть варіанти ротації складу, щоб можливість зіграти отримали усі футболісти. Власне, і сам головний тренер України Сергій Ребров сказав про це. У зустрічі з поляками зміниться схема гри. Якщо у попередньому матчі з Німеччиною ми грали за схемою 1-3-4-3 в атаці, то в захисті 1-5-4-1.

Я вважаю, що чим більше тактичних варіацій є в асортименті команди, тим краще. Тобто у будь-якому випадку, в залежності від результату можна перебудуватись. Адже чемпіонат Європи – це результат. А нам на цьому престижному континентальному турнірі саме він і потрібен. Це для нас дуже важливий турнір, за вдалий виступ у якому у цей важкий для держави час вболіватиме уся країна. Якщо говорити безпосередньо про матч з Польщею, то як я вже сказав, у цій грі з боку української команди буде інша тактична побудова, ніж була у поєдинку з німцями. Польську збірну у певній мірі можна порівняти по силі з двома такими суперниками України по групі, як Румунія і Словаччина. У цьому плані зустріч із поляками буде хорошим спарингом для нас. В ньому можна моделювати тактичні моменти, перехідні фази і щодо застосування пресингу тощо. Вважаю, що сьогоднішня гра буде досить активною і цікавою. Сподіваюсь, вона не розчарує вболівальників».

Матч Польща – Україна відбудеться 7 червня о 21:45 за київським часом.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.