Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 31 травня 2024, 22:00
1573
0

Лука МОДРИЧ: «Ми завжди віримо в себе»

Хавбек «Реала» – про фінал Ліги чемпіонів

| Оновлено 31 травня 2024, 22:00
1573
0
Лука МОДРИЧ: «Ми завжди віримо в себе»
Getty Images/Global Images Ukraine. Лука Модрич

Півзахисник «Реала» Лука Модрич поділився очікуваннями від фіналу Ліги чемпіонів проти «Боруссії» Дортмунд (1 червня, 22:00):

«Якщо казати, що є найважливішим, я вважаю, що це не одна річ. Це різні речі. Для мене, перш за все, крім якості та таланту, якими ми володіли під час усіх цих фіналів, я думаю, що це менталітет, який робить величезну різницю.

Ми завжди віримо в себе. Ми вважаємо себе найкращими і показуємо це на полі. Якщо ви запитаєте мене, що є найважливішим, я б сказав, що цей менталітет – окрім якості, єдності, яка у нас є, і всіх цих речей.

Колись досягнення позначки в шість трофеїв Ліги чемпіонів було неможливо уявити, але ось ми тут. Настав час насолодитися моментом і в суботу зробити останній крок вперед – виграти шість таких трофеїв було б надзвичайно вражаюче.

«Боруссія» провела фантастичний сезон у Лізі чемпіонів; ми їх дуже поважаємо. В суботу ввечері ми повинні вийти і довести, що заслуговуємо на перемогу. Ми показали, що боремося до кінця. Що ми завжди шукаємо рішення до самого кінця.

Ми були у багатьох важких ситуаціях протягом років, не тільки у фіналах, перш ніж опинитися тут. Ми не припиняємо вірити, рухатися вперед, боротися до кінця. Зрештою, нам вдається знайти спосіб перемогти суперників. Багато людей каже, що нам щастить, але коли це трапляється так багато разів, я думаю, що це не тільки удача».

Олег Дідух Джерело: УЄФА
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.