Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

05.07.2024 04:00 – FT 1 : 1
4 : 2 Серія пенальті Серія пенальті
Кубок Америки
| Оновлено 05 липня 2024, 04:00
1768
0

Аргентина – Еквадор. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 05 липня 2024, 04:00
1768
0
Аргентина – Еквадор. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Копа Америка 2024
Getty Images/Global Images Ukraine

5 липня на «Ен-Ер-Джі Стедіум» пройде матч 1/4 фіналу Копа Америка, в якому збірна Аргентини зустрінеться зі збірною Еквадору. Поєдинок розпочнеться о 04:00 за київським часом.

Аргентина

Команда, при всьому досвіді та зірковості своїх виконавців, при цьому перебуває у досить незвичному для себе статусі. Довгий час Мессі та компанія були невдахами, що неодноразово доходили до фіналів, щоб їх програти. Але за Скалоні все змінилося, і на цей турнір альбіселестес приїхали захищати статус переможця (плюс ще й стали чемпіонами світу), і будь-яке місце, окрім першого, буде кроком назад. Поки що особливих проблем у фаворита не було, він пройшов групову стадію без жодних проблем. Канаду та Перу обіграли гросмейстерськи, по 2:0, з Чилі єдиний гол забив на 88-й хвилині Лаутаро Мартінес. Ще й Мессі, який мав м'язове пошкодження, схоже, буде готовий вийти на поле навіть в основному складі.

Ставки на матч Аргентина – Еквадор

Еквадор

Збірна була учасником минулого чемпіонату світу (нехай і не вийшла з групи, але перемагала там), і бадьоро розпочинала нову кваліфікацію, тож котирувалася у своїй групі досить високо. Але її лідер, Енер Валенсія, вирішив розпочати турнір із червоної. Навіть удесятьох триколірні билися, відкрили рахунок, але врешті-решт поступилися Венесуелі. Та й після перемоги над явним аутсайдером Ямайкою вони змогли взяти тільки нічию проти Мексики. Благо, що та теж примудрилася програти сенсації з Південної Америки, і в результаті за додатковими показниками за рівності очок залишилася лише третьою у своєму квартеті. Таким чином, головні кити КОНКАКАФ (США провалилися навіть голосніше) не пробилися до плей-оф турніру, який довірили провести Сполученим Штатам.

Статистика особистих зустрічей

За останні 7 поєдинків аргентинці дозволили еквадорцям лише раз, навесні позаминулого року, зіграти з собою внічию, вигравши решту поєдинків.

Прогноз

GGBET чекає на нову впевнену перемогу чинного чемпіона. Триколірні нічого особливого на турнірі не показали – їх потрібно обігравати при форі –1 (коефіцієнт – 1,8).

Прогноз Sport.ua
Аргентина
5 липня 2024 -
04:00
Еквадор
Фора Аргентини (-1) 1.80 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.