Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 травня 2024, 18:04
769
3

Володимир БАЄНКО: «Кривбас вже працює над підсиленням складу»

Генеральний директор «Кривбаса» підбив підсумки сезону

| Оновлено 21 травня 2024, 18:04
769
3
Володимир БАЄНКО: «Кривбас вже працює над підсиленням складу»
ФК Кривбас. Володимир Баєнко

Генеральний директор «Кривбаса» Володимир Баєнко підбив підсумки сезону та поділився планами на наступну кампанію:

«Ми виконали завдання-мінімум, яке поставив перед нами президент Клубу Костянтин Караманіц. Ми повторили історичне досягнення криворізького футболу, яке вже було 25 років тому. У нас чудова атмосфера в команді. Але будь-яке досягнення дає стимул, щоб працювати ще більше. Часу не відпочинок немає. Ми вже працюємо над підсиленням перед єврокубковим сезоном, ідуть серйозні перемовини з 5-6 новачками. Можна сказати, наступний сезон для всіх вже розпочався. Також працюємо в напрямку перемовин щодо домашньої арени «Кривбаса» в єврокубках.

Трансфери? Є побажання від Юрія Вернидуба щодо конкретних позицій, які треба підсилити. Можливо, будуть трансфери і за гроші, але краще, коли якісний виконавець переходить до клубу безкоштовно. Найголовніше, щоб гравець за всіма параметрами підходив тренерському штабу. Будуть як українці, так і легіонери. Чекаємо у складі також і вихованців клубної Академії. Деякі з них вже встигли дебютувати за «Кривбас» у минулому турі.

Для нас це буде перший єврокубковий досвід. Усі дуже відповідально ставимось до підготовки, до літніх зборів. Ідеально, якщо новачки розпочнуть тренувальні збори разом з командою з перших днів. Щодо домашнього стадіону на єврокубки, то у нас є декілька варіантів. Один – в Німеччині, повністю пропрацьований, інший – чекаємо рішення від УЄФА.

«Кривбас» буде повертати усіх орендованих гравців до команди, а вже потім разом з президентом тренери будуть вирішувати їхню подальшу долю. Будуть збори, футболісти матимуть шанс показати себе. Ми раді, що гравці пішли в оренду та проявили себе. Наприклад, Устименко забив важливі для себе голи. Від оренди отримали вигоду всі: і «Минай», і «Кривбас», і футболісти.

Після вдалого сезону у виконанні «Кривбаса» до багатьох наших виконавців є інтерес з боку інших клубів. Якщо буде хороша пропозиція, яка влаштує усі сторони, то наш Клуб не буде перешкоджати подальшому розвитку гравця. Президент «Кривбаса» Костянтин Караманіц декларує правильні тези: ми хочемо побудувати в Україні правильний футбол. Ми хочемо зробити так, щоб всі клуби УПЛ заробляли. На телеправах, на продажу спонсорських контрактів, на продажу клубної атрибутики, на квитках, на трансферах. Якщо кожен буде заробляти гроші, то у нас буде конкурентоспроможний чемпіонат».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ron Noiill
Що,щєля з ZEкономлених на фортифікаціях в Харківській області виділить?
Ostap Sweet Cherry
Только не берите чёрных (и белых)))  из Танзании, Замбии, Зимбабве  и ЮАР.   Они уже шастают по нашей земле в наёмниках врага.
Фанькин кот
Нужно, нужно усиливаться. Чтоб в следующем сезоне обойти дынамку суркисову позорную и отодвинуть на её законное четвёртое место.