Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
|
3426
0

Павлов розповів про найбільшу премію за перемогу в Кубку України 2009

Колишній головний тренер «Ворскли» вважає, що всіх достойно винагородили за перемогу

Павлов розповів про найбільшу премію за перемогу в Кубку України 2009
Микола Павлов

Колишній головний тренер «Ворскли» Микола Павлов розповів про найбільшу премію за перемогу в Кубку України 2009 року:

«Коли ми виграли кубок, у «Ворскли» був почесний президент Костянтин Жеваго та президент Олег Бабаєв. Олег Мейданович був завжди поруч з командою, а з Жеваго ми зустрічалися раз на місяць. Він літав на наші ігри, коли ми грали у Суперкубку та у Лізі Європи, заходив у роздягальню, спілкувався з хлопцями. Як головний тренер, я вийшов до Жеваго з пропозицією – відмітити футболістів, які завоювали кубок.

Умова була така, щоб футболісти, які закінчуватимуть кар'єру в Україні, отримали якийсь цінний приз. Я запропонував машину марки «Мерседес». Оскільки в когось вже були машини, ми ухвалили таке рішення, і це було в статуті клубу закладено: кожному футболісту та тренеру, які закінчують кар'єру у «Ворсклі», будуть вручати «Мерседес» або 25 тисяч доларів. Усі футболісти, які стали володарями Кубка, отримали ці призи. Тобто ті, хто провів понад 50% матчів, а не просто вийшов у одній грі.

Пам'ятаю, коли Величко, Сачко та Єсін йшли, ми робили їм проводи і усім вручили ці призи. Ще трьом футболістам Бабаєв на якійсь грі вручив по 25 тисяч доларів. У мене були свої контракти з ними. Вони мені краще віддячили, ніж футболістам. Набагато більше грошей дали, премію виписали. Винагородили всіх за перемогу достойно.Так більше нікого та ніколи не винагороджували.

Потім я пішов з цього клубу, Долганський покинув клуб. Зараз цікава історія – він вже головний тренер цієї команди. Тоді йому не дали винагороди за кубковий матч. Перебуваючи в Маріуполі, я подзвонив Олегу Мейдановичу і сказав, що ми забули про Долганського: «Якщо ви не заплатите йому, я також не бідна людина і можу віддячити йому цією сумою. Ми не повинні залишити його непоміченим». Він у нас здорово провів усі ігри, був капітаном команди. Бабаєв зі своїх особистих грошей віддячив Долганському за те, що він був таким капітаном і не один раз виручив нас».

Раніше Микола Павлов розповів, що здивувало Віктора Януковича на фіналі Кубка України 2009 року.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.