Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
|
5518
1

Павлов розповів, що здивувало Януковича на фіналі Кубка України 2009 року

Колишній головний тренер «Ворскли» пригадав цікаву історію з матчу проти «Шахтаря»

Павлов розповів, що здивувало Януковича на фіналі Кубка України 2009 року
ФК Ворскла. Микола Павлов

Колишній головний тренер полтавської «Ворскли» Микола Павлов пригадав цікаву історію з фінального матчу Кубка України 2009 року проти донецького «Шахтаря».

– За кого у фіналі вболівали в Дніпрі? Ви там працювали довгий час, але в тому сезоні «Ворскла» залишила «Дніпро» без єврокубків.

– «Ворсклу» в Дніпрі підтримували більше. До того ж багато вболівальників приїхали з Полтави. Розповім одну історію. Я дуже добре дружив і дружу з тодішнім мером Дніпра Іваном Івановичем Куліченком. Він дивився фінал у віп-ложі, де також був Віктор Янукович. Янукович тоді дуже здивувався, що «Ворсклу» підтримували більше, ніж «Шахтар», і запитав у Куліченка: «Чому так, адже Донецька і Дніпропетровська області дружать між собою? А Полтава що?». Куліченко йому відповів: «Річ у тім, що «Ворсклу» тренує Павлов. Він раніше був у «Дніпрі» капітаном, а потім тренером. І помічник у нього Сергій Дірявка, який теж із Дніпра». Пояснив Януковичу, що і до чого.

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Milan1990
))) Не посмел сказать Яныку, что просто все в Украине ненавидят Шахтер, как символ партии регионов и донецкого беспредела.