Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 30 вересня 2024, 09:40
4690
9

«В Челсі ідіоти сидять?» Стеценко поділився теорією змови щодо Мудрика

Андрій вважає, що «Шахтар» збрехав про суму трансферу Михайла в «Челсі»

| Оновлено 30 вересня 2024, 09:40
4690
9
«В Челсі ідіоти сидять?» Стеценко поділився теорією змови щодо Мудрика
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Колишній гендиректор «Дніпра» Андрій Стеценко поділився конспірологічною теорією щодо трансферу українського вінгера Михайла Мудрика з донецького «Шахтаря» в лондонський «Челсі»:

«Шахтар» продав Мудрика за космічні гроші? А ви звідки знаєте? Це вам сказали, що його продали за космічні гроші. Якщо вам так цікаво, то я вам скажу свою думку, нехай навіть «Шахтар» мене заплює з усіх боків.

Ви знаєте футболіста на прізвище Довбик? А знаєте, за скільки його продали в «Жирону»? За близько 14 мільйонів, з яких СК «Дніпро-1» отримав половину. 7 мільйонів. А Мудрика за скільки продали у «Челсі»? За 70. Скажіть, рівень Довбика у 10 разів відрізняється від рівня Мудрика? Чи в «Челсі» ідіоти сидять? Вони не знають потенційної вартості того чи іншого футболіста, що за одного платять 7 млн, а за іншого 70 млн?

У них така трансферна політика купувати всіх за шалені гроші? А чому вони тоді Довбика не купили за 150 мільйонів? Тому що я вважаю Довбика кращим гравцем, ніж Мудрик».

За 1.5 роки в «Челсі» Михайло Мудрик провів 64 матчі та відзначився 7 забитими голами.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ВЕЛИКИЙ И МАГУЧИЙ ШАХТЁР
ТУСКАЙ СТЕЦЕНКО АТВЕТИТ САМ СЕБЕ НА ВАПРОС КЬТО ЛУДШЕ СНИМАЕТ ТИК ТОКИ И АКТИВНЕЙ В ИНСТАГРАМЕ ДОВБЫК ИЛИ ВКЛИКИЙ И МАГУЧИЙ МЕШАНЯ? И ТАГДА У ВСЕХ ХЕЙТЕРАВ АТПАДУТ ВАПРОМЫ ЗА СТОЭМАСТЬ
Дані Рохас
Если бы Стеценко в Днепре продавал бы игроков за большие деньги, то может быть Днепр ещё был бы жив. Такова реальность
Ard2323
Дивне порівняння. Тоді Мудрик вважався великим талантом і грав в ЛЧ. У нього був дриблінг і швидкість які показували що може вирости у зірку світового футболу. Але на жаль він так не може поки ніяк себе проявити і навіть деградував. 
Довбик був хорошим і результативним нападником. Десь трохи краще Ваната і Сікана. В збірній навіть не був основним. Але Довбик дуже сильно додав, бо забивати чимало у чемпіонаті України і в чемпіонаті Іспанії це дуже велика різниця. 
Falko
Не знаю, чи є проблеми з когнітивом у власників Челсі, але в Стеценка точно проблеми з арифметикою 2 класу. Сам же каже: Довбика продали за 14, Мудрика - за 70, і сам же натякає, що друга величина в 10 разів більша за першу.
D.Lanskoy
Це легко пояснити. У Шахтаря репутація значно вища. Вони продавали гравців в топ-клуби і ті там загравали. А Дніпро, та ще й мінус 1, це клуб хитрожопого каломойші, який постійно кидав усіх. Тому ціна Довбика була би в рази вищою, якби він грав в Шахтарі. А ще, на питання, чи власники Челсі дурні, я би відповів -- так, вони ппофани в футболі і роблять дурниці. Вони накупили купу гравців, які не заграли, і продали найкращих. Вони продали Куртка і купили... Кепу. Вони продали Гаверца і Ґаллагера і купили... Вони тільки за 2 роки, поки там Мудрик, змінили 4 тренерів! При чому, таких класних, як Тухель, який з ними виграв Лігу чемпіонів, або, Почеттіно, який виводив Тотенгем в фінал ЛЧ. Навіть ігорьок суркіс так часто тренерів не міняв, а він точно дурачок.
Насправді, Довбік дійсно не такий талановитий, як Довбик, але тоді виходить, що його ККД набагато вище за Мудрика, віг свої гроші відробляє на всі 100.
AC AB
Де це гівно зʼявилось, вже б мовчав, вмів тільки гроші красти як ген дир, тому не йому свою ротяку розкривати
AndiM
Там не ідіоти, просто рінах гамналідавіч провертає свої схеми, ну як він все своє нікчемне життя і робить.
aleks8-48
Стеценко був не грацем,а спртивним дректором Дніпра.
ТвояМамка
А то шо это 2 совсем разные игрока.. разный возраст и тд этого идиота-гендира не смущает?)