Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 25 березня 2024, 21:42
30492
29

Перший млинець нанівець. Олімпійська збірна України дебютувала поразкою

Команда Руслана Ротаня поступилась одноліткам з Японії

| Оновлено 25 березня 2024, 21:42
30492
29
Перший млинець нанівець. Олімпійська збірна України дебютувала поразкою
twitter.com/ultrasoccer

Цього літа станеться визначна подія в історії українського футболу. Наша збірна вперше в історії буде представлена на Олімпійських іграх, що відбуватимуться в Парижі, і на рівних із іншими претендуватиме на перемогу в турнірі. Відповідно довелось створювати окрему команду, представники якої й готуватимуться до майбутніх змагань під орудою Руслана Ротаня. Звісно, із урахуванням ротації, бо ті, хто на чемпіонаті Європи U-21 минулого літа здобував цю заповітну перепустку, уже спокійно можуть претендувати й на місце в складі головної команди країни.

Готуватись до Олімпіади в березні «синьо-жовті» вирішили в доволі цікавих умовах. За київським часом це був ще навіть не розпал робочого дня, а в японському місті Кіта-Кюшю на полі стадіону «Мікуні Ворлд Стедіум» уже були готові з’явитись молоді футболісти місцевої та нашої збірних. А ще панувала страшна злива, що докупи із зміною кліматичних умов добряче дошкуляло нашій команді. Проте навіть усі зазначені фактори разом навряд чи можуть слугувати поясненням того, що ми побачили у виконанні футболістів Руслана Ротаня цього дня.

А власне, що ми побачили? Купа помилок у захисті та жодної ініціативи в атаці. І так тривало впродовж матчу. Дійшло до того, що невдалу подачу Сича з правого флангу під завісу першого тайму, яка раптово полетіла в напрямку дальньої дев’ятки, режисерам трансляції на місці довелось називати повноцінним ударом у площину та небезпечним моментом, бо іншого з нашого боку просто не було.

Натомість японці, яких палко підтримував фактично повний стадіон, грали доволі розкуто. За технічними компонентами та за якістю командної гри суперники були просто на дві голови вищими за нас. А за кількістю моментів біля воріт Кіріла Фесюна, так узагалі мали оформлювати перемогу вже за підсумком першого тайму. Але нам пощастило в окремих епізодах через майстерність нашого воротаря, який і сам, до речі, кілька разів привозив небезпечні атаки на власні володіння.

У другому таймі краще грати ми точно не стали, бо на самому його початку відбувся гол господарів поля. Дурнуватий та кострубатий, але все ж таки гол. Подачу кутового з правого флангу на 48 хвилині Секіне на ближній стійці підрізав у поперечину головою, а відскок від неї влучив у голову Сато й спрямував м’яч у сітку.

Спроба команди Ротаня після цього проводити власні атаки взагалі ні до чого не призвела. Жодного небезпечного й навіть цікавого моменту в нас не було. А натомість почали з’являтись зони позаду, і це вже було неначе харакірі проти агресивних контратак японців. Зрештою, чергова помилка в центрі поля на 76 хвилині обернулась на гол Танаки, після чого можна було гру завершувати.

Товариський матч.

Японія U-23 – Україна U-23 - 2:0

Голи: Сато, 48, Танака, 76

Японія U-23: Кокубо – Огата (Учіно, 84), Баба, Сузукі, Секіне – Мацукі (Уенака, 80), Фуджіта, Аракі (Танака, 67) – Сато (Комі, 80), Сомено (Хосоя, 46), Ямада (Хіракава, 46).

Україна U-23: Фесюн (Єрмаков, 60) – Мартинюк, Дідик (Дячук, 60), Боль (Фарина, 46), Сич (Маценко, 71) – Шостак (Кулієв, 46), Желізко, Сігеєв – Шулянський (Кащук, 60), Кухаревич (Кулаковський, 71), Назаренко (Федор, 71).

Стадіон: «Мікуні Ворлд Стедіум» (Кіта-Кюшю, Японія).

ЯПОНІЯ U-23 - УКРАЇНА U-23. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 14°C

Оцініть матеріал
(98)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій
Футбол | 27 квітня 2024, 10:28 15
Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій

Рік тому команда рвалася в ЛЧ, а зараз може залишитися без континентальних турнірів

Коментарі 29
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Korkust
Зібрались фахівці які по одній грі вирішити поховати команду і Ротаня на пару з ними всіма?! 😁😒Якщо я не помиляюсь то до олімпійської збірної на Олімпіаді приєднаються декілька виконавців з основної збірної і це вже буде зовсім інша команда, тому що навіть 2-3 футболіста можуть змінити весь малюнок гри на полі! Тому будемо дивитись по факту на ОІ, а не зараз до того ж я так бачу що тут всі такі мегафахівці, які б з легкістю змогли б замінити Ротаня на посту! Взагалі я вважаю вже давно слід на місце тренера молодіжки і Юнацької збірної  виставляти одного з фахівців Спорт ЮА, він то я впевнений швидко поставить гру збірній!😁
Falko
Збірна, я би сказав, узагалі ліва, максимум, резерв. Частина минулорічного складу намагається пробитися на доросле Євро, частина за віком може ще грати - і грає в Мельгоси, а в Ротаня наразі - за залишковим принципом. І зігравати їх особливого сенсу немає, все одно остаточний склад буде іншим. Причому, ніхто навіть не знає, яким саме - все залежить від того, чи вийдуть і як зіграють на Євро, та й від складу, суперників і календаря у єврокубках.
Справжній навіть не товарняк, а тренування зі збільшеною відповідальністю. Ну і туризм ніхто не відміняв. Нагадує благодійні тури Динамо і Шахтаря навесні 2022.
BAD👣BOY
Це товарняк, де рахунок до одного місця, де футболісти мають нагоду прилаштуватися один до дного, де можна експерементувати зі складом, же напрацьовуються зв'язки між футболістами.
Матч є підготовкою і немає ніякого значення.
Вже деякі тут почати лайном поливати, тфу на вас гниди!
potemkin78
надеюсь это был просмотр далёкого резерва
April
Japan давно не лохи.)    А ещё и дома с заблудившимися среди континентов.
Владислав Рейский
печаль
Max-Morlock
Первый блин перепичкой.  Но с чего то всегда начинают.  Зато рядом с Цусимой побывали.)
Alex Wolf
Увесь матч збірна не знала,що потрібно робити з м'ячем - це рівень саме тренерського складу.Нажаль, на Олімпіаді з цим тренером нам нічого не світить.Рівень Ротаня - тренувати молодіжний склад ОлександрІЇ...В Минулому сезоні Олександрія (при Гурі) була 5-ю й боролась за єврокубки,а зараз йде 11-ю й бореться за 10-те місце (відчуйте різницю).Ротаню можна довірити максимум U-14.
SandroKing
Ну это совершенно не та сборная которая поедет на ОИ. Трубин, Забарный, Ванат, Сикан, Бражко, Судаков, Мудрик, это те кто должен по умолчанию ехать, плюс трое из тех кто старше 23 лет.
stepka23
Ця команда нагадала першу збірну в 92-93 роках, ні малюнка, ні осмислених дій, якийсь броунівський рух Будемо надіятися що команда підсилиться ближче до Олімпіади.
Виктор Войцеховский
Нужно использовать опцию по 3 игрокам вне лимита. Нужен опыт и класс.
Александр Поляк
Срамота якась,якщо мінімум на 2 голови вище була Японія,вибачте але потрібно щось міняти,бажано перед поїздкою в Париж 
Iigor6583
 Подивився гру. Боже, яке це жалюгідне нещастя. Техніки нуль,  комбінацій немає , швидкості як в черепахи. Бий-біжи, от і вся тактика.
Lesovij7
 Трабл в том что это уже совсем другая сборная по составу, без лунина, забарного, мудрика, судакова и т.д. преимущественно с игроками Александрии и руха.
Gargantua
команда производила впечатление людей, которые первый раз друг друга видят 
Golhrenshtanga
Ротань?тогда понятно
Taras Chaikovsky
Чомусь спадає на думку, що перемоги команди Ротаня над топкомандами- випадковість і пік форми декотрих футболістів, але ніяк не тренерська заслуга. Ні думки, ні техніки, ні самовіддачі. На олімпіаду мають їхати найсильніші, а не цей набір футбольорів, які були у відборі, тому заслужили. Якщо не тягнете, чи думаєте, що все виконано і всього добились, то пора на вихід. І Ротань теж. Пора признати, що тренер з тебе ніякий
Shturmgewehr
Кого набрали, так і зіграли...
assa and
Коли вже цього фізрука уберуть