Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 квітня 2024, 19:36
1931
9

Аутсайдер, але вже не абсолютний. Минай переграв Чорноморець

Команда Любеновича в другій частині сезону УПЛ постає з попелу

| Оновлено 27 квітня 2024, 19:36
1931
9
Аутсайдер, але вже не абсолютний. Минай переграв Чорноморець
УПЛ

Українська Прем’єр-ліга зі своїми інтригами не відпускатиме нас аж до заключного ігрового дня цього сезону. Усі вже встигли, наприклад, відправити закарпатський «Минай» до Першої ліги після невдач команди в першій частині сезону, проте прийшов Желько Любенович і справи в «лисів» пішли на краще. У будь-якому випадку, такого катастрофічного відставання від конкурентів, як раніше, станом на момент початку двадцять шостого туру національної першості не було й близько.

Проте кожний наступний ігровий вікенд буде для «Миная» випробуванням на витривалість. Зокрема, домашня гра проти одеського «Чорноморця» мала такою стати, адже команда Романа Григорчука навідалась у найвіддаленіший на захід населений футбольний пункт «елітного» дивізіону із серією з двох поразок поспіль, а оскільки вона все ще не гарантувала собі спокійне життя, то й максимум залікових балів їй також був потрібен.

Але з таким початком гри, як продемонстрували нам цього разу «моряки», сподіватись на успіх просто немає жодного сенсу. «Чорноморець» пропустив уже на шостій хвилині, коли Кораблін завершив ударом момент, який сам же й створив передачею з правого флангу до штрафного, куди потім набіг із ударом під успішний відскок від Устименка. І це була геть не поодинока акція від «Миная» на старті зустрічі, бо темпи команди Любеновича справді вражали.

Але всі розуміли – весь матч на таких обертах провести просто неможливо, тому закарпатцям також довелось відходити до захисту, де знову виникали поодинокі неприємні для них ситуації. Проте у воротах аутсайдерів досі стоїть Кемкін, і це в другій частині сезону дійсно важить багато для них у плані результатів. Пару видовищних сейвів, і «Чорноморець» залишився без голів до перерві в моментах, у яких, за великим рахунком, зобов’язаний був забивати. Як, наприклад, у епізоді з ударом головою від Штогріна.

На другий тайм Григорчук вийшов із двома замінами, що було не дивно, бо гру все ж таки треба було спробувати врятувати. Ця ротація спрацювала лише в тому плані, що одесити почали більше тримати м’яч на чужій половині, але який у цьому сенс, якщо їх уже на 63 хвилині підловили на контратаці? Ременяк із чудесами акробатики якось примудрився пробити над Варакутою на завершення передачі Дмитрука з правого флангу.

І знову, як і після першого голу, в атаці у відповідь «Чорноморець» міг забивати, однак Брагару дальнім ударом із лівого флангу влучив у верхній каркас воріт. А після цього почався період гри, який можна було сміливо називати «дограванням» від господарів – нічого цікавого не відбувалось. А вже після матчу нам показували, як Вакула намотував кола на мотоциклі за межами стадіону. Але то відео ще з моменту приїзду команд на стадіон. Хоча на полі Владислав робив те саме.

Наступними вихідними закарпатський «Минай» навідається в гості до рівненського «Вереса», тоді як одеський «Чорноморець» спочатку зіграє номінально домашній матч на «Лівому березі» проти донецького «Шахтаря» посеред тижня, а потім там же й гостюватиме в «гірників» на вихідних.

Наші оцінки:

«Минай» (заміни): Гунічев – 6,0, Вітенчук – 6,0, Матюшенко – б/о, Корнійчук – б/о.

«Чорноморець» (заміни): Бойчук – 6,0, Авагімян – 6,0, Альваренга – 6,0, Зе – 6,0, Ієде – б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 26-й тур.

«Минай» – «Чорноморець» - 2:0

Голи: Кораблін, 6, Ременяк, 62

Попередження: Дмитрук, 45 – Бадібанга, 37, Брагару, 90+3

«Минай»: Кемкін – Кисіль, Чуєв, Скиба, Дмитрук – Петько (Вітенчук, 67), Семотюк (Матюшенко, 77), Кораблін (Корнійчук, 78) – Вакула, Устименко, Ременяк (Гунічев, 63).

«Чорноморець»: Варакута – Єрмаков, Гучек (Бойчук, 46), Салюк, Путря (Ієде, 83) – Брагару, Огіря (Авагімян, 46), Шпорн – Штогрін, Кузик (Зе, 70), Бадібанга (Альваренга, 70).

Арбітр: Денис Резніков (Кам'янське).

Стадіон: «Минай-Арена» (с. Минай).

Удари (у площину): 11 (3) – 12 (5)
Кутові: 3 – 7
Офсайди: 0 – 2.

МИНАЙ - ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 21°C

Події матчу

63’
ГОЛ ! М'яч забив Артур Ременяк (Минай).
6’
ГОЛ ! М'яч забив Тимур Кораблін (Минай).
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
New Zealander
Браво Минай. Створили вже напівдиво за підсумками другої частини чемпіонату. Такого ніхто не очікував
roman75zpr
Уже даже хочется, чтобы Минай (такой Минай) остался в УПЛ...
😼
Чорноморець приплив. Жах, що одне що інше.
avk2307
Вот вы все запоете когда Черноморец отберет баллы у Шахтера
alex belogubko
ГРИ надо ГНАТЬ---есть ГУРУ-ШАРАН- КАЛИТВЕНЦЕВ --АНТОНОВ  и много других тренеров ---обасрался уходи
serhiy
Обісраний Чорноморець,а ще треба гру Шахтарю здати то так і до вильоту не далеко ).
Выталкиватель парашутистов
Чем мне всегда импонировал Черноморец, что команда всегда готова бросить спасательный круг команде, которая на вылете, в данном случает- Минай. Я вчера писал на этом сайте, что сегодня будет классический договорняк - Минаяю ОЧЕНЬ надо, а Черноморцу уже все до фонаря, так почему не заработать пару копеек к майским праздникам, тем более, что Шахтер уже расчитался за две игры авансом.