Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
4669
10

Легенда Шахтаря: «Судаков переплюне і Зінченка, і Мудрика»

Андрій Воробей упевнений у якостях гравця

Легенда Шахтаря: «Судаков переплюне і Зінченка, і Мудрика»
Getty Images/Global Images Ukraine. Георгій Судаков

Екс-форвард «Шахтаря» та один з найкращих бомбардирів в історії чемпіонату України Андрій Воробей упевнений, що у хавбека команди Георгія Судакова великі перспективи.

«Судаков – це реально пахар. Гравці поділяються на дві категорії – ті, хто грає на піаніно, та ті, хто його носить. Ось Судаков це той, хто носить піаніно. Георгій – це робоча конячка, він виконує великий обсяг роботи. Судаков зараз важливий гравець та майбутнє збірної України».

«Якщо прогресуватиме далі, то це буде топгравець. Повірте, Судаков переплюне Зінченка та Мудрика: і за вартістю, і за грою у топклубах Європи».

«До англійського чемпіонату він ще не готовий. В АПЛ дуже складно відразу адаптуватися та заграти. Мені здається, йому підходить Бундесліга та Серія А», – сказав Воробей.

Зараз є чутки про інтерес до Судакова від «Ювентуса» та англійських клубів.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Трохи не згоден. Судаков не тільки носить піаніно, він ще й грати вміє непогано. Тому - так, в нього може вийти непогана кар'єра.
potemkin78
в Испанию к Цыганкову
zhyr
Якщо зірку не піймає, як Мудрик.
AK.228
Талановитий і працьовитий! 
Майбутній топовий гравець
Vitason
Він ще тільки подає надії,а ви з нього вже Мессі ліпите,він все це читає і воно йому на благо не йде, скільки таких прикладів!? Йому ще працювати й працювати і далі працювати,так що помовчіть зі своїми висновками розумними ,от коли буде тоді й скажете,експерти !!
Tasha19
Все нормально) Шахтар почав піарити гравця на новий топ трансфер. 
Igrok4
Судаков без сумніву дуже перспективний, а от які підстави називати Вороб'я легендою то питання 
aleks8-48
Переплюнуть Зинченко в обозримом будующем практически невозможно и не только для украинских игроков - 4 чемпионства + второе место + кубок АПЛ! + реалная перспектива приумножить эти достижения.  Что касается Мудрика,то для начала нужно иметь одну из лучших в мие стартовую скорость за которую кто-то захочет заплатить такие деньги. 
232121
Шановний, експерт'', при чому тут Мудрик, Зінченко...., один намальована зірочка, яка справді має стартову швидкість, і все...., Зінченко, трудяга, старається, може забити Англії гол, коли ті дають коридор., ще в хатинку від  справжніх майстрів може получити. А ще треба було забивати тодіколи Австрія, Англія пресували наших і він не знав куди взагалі бігти.... А Судаков, якщо пропаде в хороший, сильний колектив, то пацан має все... А як воно піде, час покаже. Вибачайте, якщо когось з фанів ообідив. ⚽⚽⚽