Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 травня 2024, 01:18
135
0

ІВАЩЕНКО: «У Полтаві дві повітряні тривоги вибили Оболонь із колії»

Головний тренер пивоварів розповів про гру 29-го туру УПЛ із Ворсклою

| Оновлено 21 травня 2024, 01:18
135
0
ІВАЩЕНКО: «У Полтаві дві повітряні тривоги вибили Оболонь із колії»
ФК Оболонь. Валерій Іващенко

В 29-му турі УПЛ «Оболонь» поступилася в гостях «Ворсклі» (1:3) й втратила шанси уникнути перехідних матчів з представниками Першої ліги. Й тепер «пивоварам» вже загрожує прямий виліт з класу найсильніших.

В розмові з кореспондентом Sport.ua головний тренер «Оболоні» Валерій Іващенко розповів, що перешкодило киянам досягти в Полтаві позитивного результату:

– Початок був за «Оболонню». Нам, як кажуть, давалася гра, у полтавчан навіть виникали проблеми з переходом на половину поля гостей. Але паузи, викликані двома повітряними тривогами, пішли на користь «Ворсклі». Швидше за все, та легкість, з якою «Оболоні» вдавалося диктувати умови, негативно вплинула на концентрацію гравців, десь не обійшлося без переоцінки своїх сил.

Цими змінами в настрої гостей полтавчани й скористалися, все ж, склад в них більш кваліфікований і досвідченіший. А після двох необов'язкових пропущених голів, коли не обійшлося без колективних помилок, вже складно було перехопити ініціативу. До того ж, в Полтаві не виручив наш воротар.

Звичайно, при бажанні можна було б висловити претензії до суддівської бригади, яка приймала інколи дивні рішення, проте цього не робитиму. Бо в поразці винні, передусім, самі.

– Мабуть, коли поверталися з Полтави додому, то проаналізували всі варіанти, які дозволять після заключного туру зосередитися на перехідних матчах.

– Я не звик розраховувати на допомогу конкурентів, які зіграють з потрібним нам результатом. Ось чому накопичені проблеми треба вирішувати самим, для початку взяти гору над «Олександрією» й спокійно готуватися до перехідних поєдинків з «Епіцентром». Тому в бій з містянами підуть лише максимально мотивовані, які будуть готові кинути виклик гостям й перемогти.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.