Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Socca
| Оновлено 11 жовтня 2023, 21:16
279
0

Соккербол 23/24. Заключний тур першого кола

Олександр Лаврик для Sport.UA

| Оновлено 11 жовтня 2023, 21:16
279
0
Соккербол 23/24. Заключний тур першого кола

В чемпіонаті Соккербол 2023/2024 понеділок 9 жовтня відбувся останній тур першої половини чемпіонату. Варто зазначити, що ігри були дуже непрості в усіх аспектах, адже арбітрам доводилось неодноразово дивитись відеоповтори, а також було багато емоцій, тому не обійшлось без жовтих карток.

Відкривав тур матч «ЖУЛЯНИ» - «ЕВІ Інжиніринг». У звітному поєдинку команда братів Шевченків була фаворитом і доволі швидко підтвердила свій статус. Вже на 2-й хвилині Тимофій Листопад відкрив рахунок в матчі, а за декілька хвилин Зуєвич подвоїв перевагу своєї команди – 2:0. Такий потужний початок дещо розслабив «Жуляни», тому вже на 7-й хвилині Жеріков зумів скоротити відставання в рахунку – 2:1. Результативний удар лідера «ЕВІ Інжиніринг» дозволив збавити атакувальний запал суперника. Більше того, підопічні Віталія Орєхова стали більше часу проводити в атаці, хоча перевага володіння м’ячем залишалась за командою «Жуляни», але в першому таймі ніхто так більше і не зумів змінити ситуацію на табло. В другому таймі представники «ЕВІ Інжиніринг» шокували своїх суперників швидким голом в дев’ятку, але вже в наступній атаці отримали м’яч у свої ворота – 3:2. Підопічні Орєхова намагались нічим не поступатись супернику, проте, у «Жулян» було набагато краще з реалізацією, а вже наприкінці гри команда братів Шевченків на 100% реалізувала свій потенціал. Голкіпер «ЕВІ Інжиніринг» провів, як завжди, класний матч, але ще 3 голи отримав у свої ворота – 6:2. Таким чином «Жуляни» зберегли лідерство в чемпіонаті, а героєм зустрічі став завжди перспективний Костянтин Мітленко з дублем в активі.

Стосовно гри «МАНЗАНА» - «АГАРД», то у звітному поєдинку команда Сергія Рівного виглядала дуже потужно в атаці. Більше того, Атаманенко раз за разом рятував свою команду, але не дивлячись на велику кількість гольових нагод, «червоно-білі» так і не змогли відзначитись результативним ударом. З іншої сторони гравці «Агарда» змогли витримати натиск суперника, а на 16-й хвилині Володимир Самбурський оформив гол, котрий залишився єдиним в першій частині матчу – 0:1. Після відпочинку представники «Манзани» продовжували неспинно штурмувати ворота суперника, але знову нарвались на гол у свої ворота. На 25-й хвилині Іван Глуцький, як у молоді роки, здійснив ривок через пів поля і гарматним ударом відправив м`яч точно за призначенням – 0:2. Не дивлячись на такий перебіг подій, гравці «Манзани» вірили, що можуть виправити ситуацію і до останньої хвилини матчу продовжували діяти на половині поля суперника. Проте, гравці «Агарда» змогли стримати Войтенка, Кострому і Вдовику та зберегли свої ворота на замку. Вітаємо «Агард» з непростою та важливою перемогою, а «Манзана» вже буде чекати наступний тур, щоб взяти реванш за цю прикру поразку.

В матчі «Динамо КМДА» - «ДІРЕКТ» підопічні Ільдара Макаєва змогли відзначитись швидким результативним ударом. Вже на 6-й хвилині Андрій Полещук реалізував вихід один в один та вивів свою команду вперед – 0:1. Натомість у «Динамівців» роль «першої скрипки» виконував Романовський, але Сергій, маючи чималу кількість гольових можливостей, так і не зумів довести справу до логічного завершення. Більше того, гравці «ДИНАМО-КМДА» чимало часу проводили в атаці, але надійна гра підопічних Ільдара Макаєва дозволила зберегти позитивний результат в першій частині гри. Після відпочинку «Динамівці» змогли доволі швидко відігратись та продовжували шукати щастя біля воріт суперника – 1:1. В свою чергу у «Діректа» також дуже непогано виходило атакувати, тому і Максиму Дядюнцю доводилось неодноразово демонструвати чудеса реакції на останньому рубежі. Проте, чергові результативні удари довелось чекати аж до 35-ої хвилини, адже саме в цей час підопічні Ільдара Макаєва вдруге вийшли вперед, а за мить Гребенюк звів гру до нічиєї – 2:2. У команд залишалось небагато часу, щоб здобути перемогу, але останні хвилини зустрічі були за «Діректом», щоправда, Руслан Савенко змарнував фантастичну нагоду, щоб принести три бали своїй команді. У підсумку бойова нічия і вже в наступному колі ці колективи будуть боротись за перемогу.

Олександр Лаврик

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Українські рапіристки вперше в історії зійшли на п'єдестал етапу КС
Інші види | 04 травня 2024, 23:25 0
Українські рапіристки вперше в історії зійшли на п'єдестал етапу КС

Бронзу взяли Дар'я Миронюк, Ольга Сопіт, Аліна Полозюк та Катерина Буденко

Одна з найвідоміших тенісних пар розлучилася
Теніс | 05 травня 2024, 16:51 2
Одна з найвідоміших тенісних пар розлучилася

Стефанос Циципас і Паула Бадоса більше не разом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.