Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

06.05.2024 13:35 – FT 1 : 0
Через повітряну тривогу початок матчу було зсунуто з 13:00 на 13:45
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 травня 2024, 12:55
3192
9

Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У підопічних Юрія Максимова у разі перемоги ще збережуться шанси на бронзові нагороди

| Оновлено 06 травня 2024, 12:55
3192
9
Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

Один із центральних матчів 27-го туру української Прем'єр-Ліги відбудеться у понеділок 6 травня на «Дніпро-Арені». Футболісти місцевого клубу «Дніпро-1» прийматимуть «Кривбас». Хоча команди перебувають поряд у турнірній таблиці, криворіжці випереджають майбутніх суперників на 9 очок. Тому навіть у разі нічиї гості практично гарантують собі підсумкове третє місце, а якщо виграють господарі поля, то у них ще залишаться шанси, хоч і невеликі, піднятися до трійки призерів.

Дніпро-1

Перед зимовою перервою дніпровський колектив вважався одним із головних претендентів на медалі. Однак друга частина сезону у підопічних Юрія Максимова явно не вдалася. Було втрачено багато очок, причому не лише у матчах із провідними клубами країни, а й з тими, що продовжують боротьбу за виживання («Минай», «Металіст 1925», «Верес»).

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

У попередньому турі «Дніпро-1» зазнав поразки на своєму полі від «Динамо». Причому під час гри саме господарі відкрили рахунок перед самою перервою після точного удару Гуцуляка. На початку другого тайму кияни відігралися, а на 88-й хвилині динамівці залишились у меншості. Але замість того, щоб реалізувати більшість, дніпровська команда пропустила вирішальний гол на останній хвилині основного часу.

Крім того, у матчі з киянами отримав попередження один із ключових гравців «Дніпра-1» Едуард Сарапій. Ця жовта картка стала для нього вже восьмою в сезоні, а це означає, що у матчі з «Кривбасом» він точно не зможе допомогти своїм партнерам. З іншої причини, через травми, поки не готові грати ще два футболісти основного складу Олександр Піхальонок та Олександр Філіппов.

Кривбас

Щодо підопічних Юрія Вернидуба, то у них ще є надія не лише на те, щоб закріпитися на третьому місці у підсумковому протоколі, а й піднятися вище. Тобто поборотися за одну із путівок до Ліги чемпіонів. Відставання від «Динамо» 9 очок, а попереду ще очне протистояння з киянами. Отже, все можливо.

Навесні криворіжці провели 9 матчів, з яких 6 виграли, двічі зіграли внічию і лише у поєдинку із «Шахтарем» зазнали поразки. За кількістю очок, перемог та забитих голів «Кривбас» на даний момент міцно утримує третє місце. І якщо в чотирьох іграх, що залишилися, його футболісти вичавлять максимум, то зможуть завершити сезон на мажорній ноті.

На відміну від «Дніпра-1», у гостей немає дискваліфікованих футболістів. Але є проблеми з деякими травмованими гравцями, які поки не можуть виступати. До них належить ганський нападник Прінс Аду. Він отримав травму ще наприкінці березня у поєдинку проти «Вереса» і досі залишається на лікарняному. Також у лазареті перебуває основний голкіпер «Кривбаса» Андрій Кліщук. До речі, він теж не з'являвся в основному складі після тієї ж гри в Рівному.

Статистика матчів

У першому колі цьогорічного чемпіонату у Кривому Розі виграли господарі поля з рахунком 3:0. Двічі відзначився Кожушко та один гол забив Кузик. А загалом на рівні Прем'єр-Ліги суперники зустрічалися тричі. Дві перемоги у «Кривбаса» та в одному поєдинку успіх був на боці «Дніпра-1». Різниця забитих та пропущених м'ячів 5-2.

Орієнтовні склади:

«Дніпро-1»: Волинець, Адамюк, Сваток, Пасіч, Мірошниченко, Горбунов, Рубчинський, Бабенко, Очеретько, Лєднєв, Гуцуляк

«Кривбас»: Маханьков, Бандейра, Сантіні, Стецьков, Дібанго, Кузик, Бізімана, Хомченовський, Луньов, Задерака, Кожушко

Прогноз на протистояння:

Гра повинна вийти цікавою і легкої перемоги, швидше за все, ні в кого не буде. «Кривбас» на даний момент все ж таки виглядає краще, тому поставимо на перемогу гостей з рахунком 2:1.

6 травня, понеділок

«Дніпро-1» – «Кривбас»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі 2+2
ДНІПРО-1 - КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін зацікавив легендарний клуб і фіналіста ЛЧ. Андрію вже знайшли заміну
Футбол | 18 травня 2024, 06:55 1
Лунін зацікавив легендарний клуб і фіналіста ЛЧ. Андрію вже знайшли заміну

Українцем цікавляться «Мілан», «Наполі» та «Боруссія Дортмунд»

Ротань оголосив заявку олімпійської збірної України на турнір у Франції
Футбол | 18 травня 2024, 19:45 18
Ротань оголосив заявку олімпійської збірної України на турнір у Франції

У період із 30 травня до 17 червня українська команда візьме участь у турнірі Моріса Ревелло

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nivavn
Кривбас сьогодні зливає гру. Дуже не професійно зливає, Вернидуб спокійний, значить все знає...  Тільки НАВІЩО ВОНИ ЦЕ РОБЛЯТЬ??? не розумію...
ViAn
Склад на гру у Дніпро 1 суттєво ослаблений, дуже молодий. Кривбас виглядає куди досвідченішим. Але це футбол. Молоді хлопці можуть показати яскраву гру в атаці.
😼
Однаково подобаються обидві команди, але наразі Кривбас виглядає стабільніше, шанси а них 50/50. Дніпро1 не дасть себе легко обіграти.
Remark
Ставка: ОЗ в матчі.
Прогноз: Скоріш за все 1:1 і обидва голи будуть забиті в якомусь одному таймі. 
MA118722
Только за Кривбасс!! надеюсь Кривбасс и шубы победит!!!
Фанькин кот
За Кривбасс! Нужно выигрывать все матчи и обходить дынамку суркисову, этот позор украинского футбола. Верю, что криворожцы представят Украину в еврокубках несравненно лучше и достойнее, чем лайно суркисов.