Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Socca
| Оновлено 19 вересня 2023, 18:20
273
0

Соккербол конкурентний. Підсумок ІІ туру

Олександр ЛАВРИК для Sport.UA

| Оновлено 19 вересня 2023, 18:20
273
0
Соккербол конкурентний. Підсумок ІІ туру

18 вересня в другому турі чемпіонату з socca «Соккербол» відбулись три заплановані матчі і кожна з команд змогла себе чудово проявити. Варто відзначити, що ігри були надзвичайно інтригуючі, а також не обійшлось без неймовірних камбеків.

Розпочнемо огляд з матчу «АГАРД» - «ДІРЕКТ». У звітному поєдинку очікувалось чимало результативних ударів, проте, героями першого тайму стали голкіпери. Обидві команди демонстрували фантастичні швидкості, щоправда за 20 хвилин ігрового часу жодна з команд не змогла проявити себе у завершальній стадії. Після відпочинку представники «АГАРД» організували швидкий гол після розіграшу ауту – 1:0. В свою чергу команда «ДІРЕКТ» відповідала швидкими атаками та гострими комбінаціями, але нарвалась на контрвипад, котрий агардівці майстерно завершили голом – 2:0. Таким чином гравці «АГАРД» зробили заявку на успіх, щоправда на 31-й хвилині Юрій Правук подарував надію на порятунок – 2:1. Цей гол був дуже важливим, але підопічні Ільдара Макаєване змогли врятувати гру, оскільки за декілька хвилин потужний постріл Сергія Степаненка став вирішальним – 3:1. «АГАРД» відходить з нокдауну першого туру (поразка 1:7) і в рівному матчі здобуває першу перемогу в сезоні!

В другому матчі «ЖУЛЯНИ» протистояли «МАНЗАНІ» і вже на 20-й секунді Денис Хруль зумів оформити найшвидший гол сезону – 1:0. Цей результативний удар та швидкий гол від віце-чемпіона світу допоміг авіаторам знову поставити команду в статус фаворита матчу і почувати себе комфортно. Але «МАНЗАНА» не погодилася з цим. На майданчику почав феєрити Вдовика, намагаючись самотужки створювати моменти біля воріт суперника. Гравці «МАНЗАНА» діяли агресивніше в атаці, але змарнувавши багато шансів і отримали «гол в роздягальню» від Андрія Назарова – 2:0. Після відпочинку представники «ЖУЛЯН» намагались зіграти по рахунку та намагались відвести гру від своїх воріт, але один з лідерів авіаторів Тимофій Листопад та компанія не змогли зберегти переможний для себе результат. Вже на 31-й хвилині Шклярук проштовхнув м`яч у ворота суперника після гарматного пострілу Войтенка, а за декілька хвилин до завершення матчу Кострома фантастично врізав під перекладину і реалізував стандарт в стилі Жуніньйо та встановив остаточний рахунок зустрічі – 2:2. Дуже цікава, моторна, бойова гра завершилась нічиєю, адже у звітному матчі точно ніхто не заслуговував на поразку.

На останок завершував тур матч «Динамо КМДА» - «ЕВІ Інжиніринг». У звітному поєдинку біло-блакитні з перших хвилин взяли гру під контроль. Проте, море змарнованих моментів обернулись на буліт у власні ворота. На 13-й хвилині Олександр Уруцький необачно зіграв у своєму штрафному майданчику (підкати в socca заборонені!), а Жеріков впевнено реалізував вирок арбітра – 0:1. Цей гол залишився єдиним у першому таймі, не дивлячись на постійні атаки від «Динамо КМДА». Після перерви гравці «ЕВІ Інжиніринг» продовжували грати від оборони та шукали свого щастя в контратаках. Тактика інженерів давала бажаний результат, але вже ближче до середини другого тайму гравці «Динамо КМДА» досягли бажаного, оскільки голи Антоненка та Гребенюка дозволили вперше в матчі вийти вперед – 2:1. Це була заявка на успіх, але наприкінці зустрічі колектив Віталія Орєхова пішов ва-банк і завдяки підключенню 6-го гравця до атаки зумів оформити гол у компенсований арбітром час – 2:2. Таким чином з кожна з команд оформила по одному балу і тепер в чемпіонаті не залишилось команд без залікових пунктів.

Загальна підсумок і фактаж: всі команди за 2 тури втратили залікові бали. Соккербол конкурентний!

Олександр Лаврик

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.