Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1261
0

Ліверпуль – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 5 травня о 18:30 за Києвом

Ліверпуль – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

5 травня на «Енфілді» пройде матч 36-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Тоттенхемом». Поєдинок розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Ліверпуль

Команда у будь-якому разі помітно додала цього сезону. Клопп філософськи говорив про те, що влітку був би радий дізнатися, що його підопічні повернуться до квартету лідерів. Але все ж таки неможливо не визнати, що весняний відрізок став для клубу та його вболівальників чи не суцільним розчаруванням. Відразу після того інтерв'ю підопічні Юргена отримали 0:2 від Евертона, вперше з 2010-го року, де-факто капітулювавши у чемпіонських перегонах. До цього вони вилетіли з Кубка Англії, програвши Манчестер Юнайтед і були вибиті з Ліги Європи Аталантою з 0:3 на Енфілді. Але німець закликав і потім грати та боротися. Але вже навіть з Вест Хемом це не дуже вийшло: повівши у рахунку у вольовому стилі після автогола Ареоля, пропустили на 2:2.

Тоттенхем

Клуб минулого сезону теж втрачав позиції, причому значніше за червоних: фінішував взагалі за зоною єврокубків. Зараз він зумів навіть без Кейна додати і йде вище за такі клуби, як Челсі з Манчестер Юнайтед. Але зненацька успішна Астон Вілла заважає планам Постекоглу взяти лігочемпіонівське четверте місце. Ще й стабільності відверто не вистачає. Хотспурс розгромили вілланів 4:0, але менше ніж через тиждень отримали 3 м'ячі від Фулхема. А у квітні були безжально, 0:4, розбиті Ньюкаслом. Далі розклад був щільним і потенційно складним. Дербі Північного Лондона з Арсеналом. І в ньому, навіть забивши двічі, все одно програли, відставши ще більше від вілланів. Трохи відпочивши, у четвер знову був непростий поєдинок – із Челсі.

Статистика особистих зустрічей

Мерсисайдці 12 разів поспіль не програвали шпорам. Серія включала перемогу в Лізі чемпіонів та матчі минулого сезону, де підопічні Клоппа взяли 6 із 6 можливих.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що господарі зобов'язані нарешті виграти, причому впевнено. Але вони явно у кризі, хоч і по гостях є питання. Ставимо на тотал більше 3,5 голів (коефіцієнт – 1,62).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця Ла Ліги 2023/24 після поразки Жирони, перемог Барселони та Атлетіко
Футбол | 17 травня 2024, 12:00 0
Таблиця Ла Ліги 2023/24 після поразки Жирони, перемог Барселони та Атлетіко

14–16 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Іспанії

СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 18 травня
Футбол | 18 травня 2024, 11:00 0
СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 18 травня

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.