Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 травня 2024, 02:31
1924
10

Чорноморець не став залишатися у Києві між двома матчами із Шахтарем

У лазареті одеського клубу перебуває один футболіст – Владислав Шаповал

| Оновлено 14 травня 2024, 02:31
1924
10
Чорноморець не став залишатися у Києві між двома матчами із Шахтарем

Одеський «Чорноморець» між київськими матчами з «Шахтерем» залишатись у столиці не став.

На відміну від «Миная», який після календарного матчу 24-го туру УПЛ з «Оболонню» залишався у Києві для того, щоб зіграти перерваний через повітряну тривогу поєдинок 16-го туру із «Динамо», одеський «Чорноморець» між спареними іграми з донецьким «Шахтарем» у столиці лишатись не став.

Як стало відомо Sport.ua, зустрівшись з командою Маріно Пушича 1 травня (1:4), «моряки» відразу ж після гри на клубному автобусі поїхали із Києва додому, подолавши відстань у 500 кілометрів за п’ять годин. До місця призначення «Чорноморець» прибув незадовго до ракетної атаки, в результаті якої були знищені склади «Нової Пошти» та розташованих поряд будівель. Ці «прильоти» були настільки гучними, що на розташованій всього у якихось 4–5 кілометрах від місця ураження учбово-тренувальній базі одеської команди навіть затремтіли стіни.

Впродовж трьох наступних днів «Чорноморець» проводив тренування. Після сьогоднішнього, яке відбулося у першій частині дня 4 травня, команда Романа Григорчука пообідала і знову взяла курс на Київ, де завтра, 5 травня, на стадіоні «Лівий Берег» зіграє з «Шахтарем» матч 27-го туру УПЛ.

Приїзд «моряків» у столицю був запланований орієнтовно на 20:00. Місцем тимчасової дислокації одеської команди буде розташований у центральній частині міста готелі Holiday Inn, у якому вона зупинялася перед попередньою зустріччю з «гірниками».

Із низки гравців, що знаходились у клубному лазареті, у «Чорноморці» залишився лише один – захисник Владислав Шаповал.

У неділю, 5 травня, відбудеться нова зустріч «Чорноморця» і «Шахтаря» – у 27-му турі УПЛ. Цього разу господарями поля вважатимуться донецькі футболісти.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya
І доречі, а де отсосіті, ак.228,фанькин кіт і решта клубу "1.5IQ" зі своїм "все правильно, це найкраще рішення у всесвіті, геніальна економія і геніальна логістика"😂 (Дмитра не враховую, бо це тупий троль, який пише максимально відірвані від реальності речі)
Boodya
Що за клоунада? ну хоча б не палились вже
Falko
Чекаю на коментар знаменитого одеського мєнта, ой, гендира Чорноморця Анатолія Пісюри. Ну й місцеві фани мають підтягнутися - вони ж такі безкомпромісні.
avk2307
Головне, що самі керівники Чорноморця ж начебто і попросили Шахтар зіграти в Києві.
А виходить що гравці не в курсі таких прохань і того, що треба їхати в Одесу між матчами треба буде.
Короче як завжди випадково підфартило скм Кіпр.Але це ж випадково,як і з Олександрією.Хто їм одеситам доктор що так вирішили?
Fireball
Что можно глупей придумать?((((
Boodya
А "Чемп" теж катається з Чорноморцем туди - назад? Чи така "логістика" норм тільки для клубу?😂
Ну це максимально тупі муви, якщо чесно
alex belogubko
только не ставьте Штогрина   он 0
Chort
ЧЕРНАМОРЕЦ САМЫЙ ПРЕНЦЕПИАЛЬНЫЙ КЛУБ УКРАИНЫ, И ДАКАЗЫВАЕТ ЭТО НЕ СЛОВАМ А ДЕЛАМ, КАК ЖЕ МЕРЗКА ЧТО ВСЯКИЕ ЗАВИСНИКИ НЕ ВЕРЯТ. НО ЧЕРНАМОРЕЦ ЗНАЙ ЧТО МЫ КРОТО БОТО БАНДА ЗНАЕМ ЧТО ВЫ САМЫЕ ПРЕНЦЕПИАЛЬНЫЕ 
Chort
МАЯ КРОТО БОТО БАНДА ВСЕ НА ЗАЩИТУ ЧЕРНАМОРЦА.