Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 квітня 2023, 14:55
2235
5

Колос – Зоря. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Здобувши перемоги в попередньому турі, команди намагатимуться повторити свій успіх у Ковалівці

| Оновлено 21 квітня 2023, 14:55
2235
5
Колос – Зоря. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

22-й тур української Прем'єр-Ліги відкриє поєдинок «Колоса» та «Зорі». Гра відбудеться у Ковалівці на стадіоні «Колос». Майбутні суперники з хорошим настроєм готуються до матчу. Ковалівські футболісти тиждень тому в гостях завдали поразки «Інгульцю» 1:0. А підопічні Патріка ван Леувена минулої суботи обіграли одного з лідерів чемпіонату «Дніпро-1» з рахунком 2:1.

Колос

Ще зовсім нещодавно вболівальники «Колоса» стали з побоюванням поглядати на турнірну таблицю Прем'єр-Ліги. Тоді їхній улюблений клуб хоч і перебував у середині, але зовсім близько від групи команд, які ведуть запеклу боротьбу за збереження прописки в елітному дивізіоні. Однак потім «Колос» зумів набрати у трьох іграх 7 очок і помітно зміцнив своє становище.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

До речі, у цих трьох поєдинках «Колос» незмінно залишав свої ворота «сухими». Натомість у попередньому домашньому поєдинку проти харківського «Металіста 1925» підопічні Ярослава Вишняка вперше у сезоні здобули перемогу з великим рахунком 3:0. Причому дублем відзначився Павло Оріховський. Зараз у нього вже стало 7 забитих голів у турнірі і досвідчений півзахисник продовжує залишатися найкращим бомбардиром команди цього сезону.

Напевно, у себе в Ковалівці господарі поля знову прагнутимуть здобути три очки. Адже «Олександрія», яка зараз посідає 5 місце, вже зовсім поряд. Тож у разі перемоги «Колос» цілком може її наздогнати.

Єдине, що трохи затьмарює настрій ковалівців перед майбутнім матчем, то це відсутність Микити Кравченка, який отримав чергову жовту картку у грі з «Інгульцем». Тепер через перебір попереджень він буде змушений стежити за перебігом матчу з трибуни рідного стадіону.

Зоря

А ось луганський колектив вкотре здивував українських шанувальників футболу. Після «необов'язкової» поразки від «Кривбаса» з рахунком 0:1, «Зоря» зуміла обіграти «Дніпро-1». Більше того, до компенсованого часу її перевага була у два м'ячі. І лише на останніх секундах зустрічі Артем Довбик один гол відіграв.

Тепер «Зоря» цілком може подумати і про те, як обійти той самий «Дніпро-1» в турнірній таблиці. А чому б не помріяти про Лігу чемпіонів? Адже календар матчів у підопічних Патріка ван Леувена досить комфортний. Крім «Шахтаря» та «Олександрії» решта суперників не є такими вже грізними. Хоча ми всі чудово розуміємо, що наприкінці сезону навіть явні аутсайдери часто «прокидаються» і можуть видавати неймовірні переможні серії.

Звернімо увагу ще й на той факт, що на даний момент за кількістю забитих голів (44) «Зоря» посідає друге місце слідом за «Шахтарем». Знову став забивати Назарій Русин, який із 7 голами є найкращим бомбардиром команди. Під стать йому і Сергій Булеца - 6 голів. А ще слід назвати нещодавнього новачка клубу Едуардо Герреро. Повернувшись на поле після травми, саме цей панамський нападник став автором переможного голу у ворота «Дніпра-1».

Статистика матчів

В історії протистояння цих суперників в українській Прем'єр-Лізі наразі налічується 8 матчів. 5 разів перемагала «Зоря», двічі команди грали внічию і лише одного разу успіх був на боці «Колоса». У першому колі цьогорічного чемпіонату «Зоря» та «Колос» зустрічалися у Києві на стадіоні «Динамо». Матч завершився внічию 2:2. Голи забили у луганчан Сергій Булеца (з пенальті) та Ігор Кірюханцев, а у ковалівців – Сергій Болбат та Сергій Чоботенко.

Орієнтовні склади:

«Колос»: Волинець, Чорноморець, Чоботенко, Гончаренко, Болбат, Мілько, Смирний, Оріховський, Ільїн, М'якушко, Лисенко

«Зоря»: Сапутін, Снурніцин, Батагов, Імереков, Бутко, Шахов, Бражко, Антюх, Булеца, Русин, Герреро

Прогноз на протистояння:

Як ми вже зазначали, обидва суперники, напевно, прагнутимуть перемоги. Але все ж таки шанси на успіх «Зорі» поставимо трохи вище. Спрогнозуємо, що гості виграють. Підсумковий рахунок буде 1:2.

21 квітня, п'ятниця

«Колос» – «Зоря»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 15:00
ТБ-трансляція на ОТТ-платформі «Setanta Sports».
Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево)
КОЛОС – ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:2

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий перший клуб, який вилетів з АПЛ
Футбол | 27 квітня 2024, 22:13 1
Став відомий перший клуб, який вилетів з АПЛ

«Шеффілд Юнайтед» вилетів з АПЛ після одного сезону в лізі

Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала
Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3
Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VBOLYUVALNIK
Ну тут складно прогнозувати, колос зараз на ході, а зоря напевно втомилася після матчу с Дніпром, думаю буде результативна нічия, десь 1-1 або 2-2
vovei
Одуренные спецы! Гости выиграют 1-2. Гости забьют-1 ?
Фанькин кот
За Зорьку! За Донбасс!