Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 квітня 2023, 03:41
1014
3

Фірмовий рахунок. Колос мінімально обіграв Інгулець у Києві

Футболістам Сергія Ковальця знову не вдалось підтримати належний темп на тлі вдалого початку року

| Оновлено 15 квітня 2023, 03:41
1014
3
Фірмовий рахунок. Колос мінімально обіграв Інгулець у Києві
УПЛ

Двадцять перший тур української Прем’єр-ліги організатори змагань вирішили зробити особливим через прийдешнє святкування Великодня. Одразу три матчі в п’ятницю відбувались заради того, аби хоч трохи розвантажити вихідні для наших уболівальників та безпосередньо причетних до футбольних подій, тому одразу після дуже цікавих єврокубкових баталій ми мали можливість поринути в події чергового вікенду національної першості.

Серед іншого, цікавила нас зустріч поміж петровським «Інгульцем» та ковалівським «Колосом», яку вже встигли наректи «сільським» дербі. І воно в рамках другого кола дійсно мало б відбуватись у селі Петровому, проте з неочевидних причин звітну гру перенесли до Києва буквально за добу до її початку, що певним чином нашкодило атмосфері принципового протистояння. А ось що точно залишилось чинним, так це дистанція поміж командами в середині турнірної таблиці, що складала п’ять очок на користь гостей.

Цей матч для команди Сергія Ковальця пішов шкереберть від самого початку – ще до стартового свистка довелось терміново робити заміну в стартовому складі через пошкодження Ченбая, якого з перших хвилин заміняв Кучеренко. Це рішення змістило Смолякова на лівий фланг, але концептуальний задум «козаків» був інакшим, а швидко перебудуватись перед умовами, що змінилися, футболісти з Петрового не зуміли.

Як підсумок, ми отримали посередньої якості футбол у першому таймі, бо «Колос» обрав стриманий варіант тактики й узагалі не поспішав вести наступ на чужі ворота. За спокійного футболу з обох сторін ми майже не бачили підстав для виникнення гольових моментів. Аж раптом, на 41 хвилині кутовий на лівому фланзі від Мякушка Лисенко з ближньої стійки перевів на дальню, а Мілько спрямував м’яч у порожні ворота. Таким чином перший тайм завершився перемогою «колосків» без особливих сподівань для господарів на покращення власного становища.

Ковалець мав щось із цим робити. У підсумку, ми побачили потрійну заміну, яка мала б змінити хід протистояння, а натомість лише трохи пожвавила гру «Інгульця» в центральній лінії. М’яч лише за виключних обставин доходив до володінь Волинця, і, переважно, роботи воротар збірної України не мав. Навіть емоцій боротьби не мали команди після перерви, тож рахунок так і не зазнав змін.

У наступному турі петровський «Інгулець» гратиме вдома проти львівського «Руха», а ковалівський «Колос» прийматиме луганську «Зорю».

Українська Прем'єр-ліга. 21-й тур.

«Інгулець» – «Колос» - 0:1

Мілько, 41

Марусич, 90+1 – Кравченко, 62, Велетень, 86

«Інгулець»: Паламарчук – Кучеренко (Одарюк, 46), Смоляков, Поспєлов, Ковальов, Сидоренко (Нагієв, 46) – Клименко, Кухарук (Запорожець, 71), Козиренко (Резепов, 65), Головкін – Кравчук (Марусич, 46).

«Колос»: Волинець – Чорноморець, Чоботенко, Гончаренко, Кравченко – Мілько – Мякушко, Смирний, Оріховський (Болбат, 73), Ільїн (Велетень, 85) – Лисенко (Безбородько, 52, Попов, 84).

Арбітр: Володимир Новохатний (Київ).

Стадіон: НТК ім. В. Баннікова (Київ).

Удари (у площину): 6 (1) – 10 (5)
Кутові: 4 – 4.

ІНГУЛЕЦЬ - КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 10°C

Події матчу

41’
ГОЛ ! М'яч забив Вадим Мілько (Колос К).
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Defen23
Колос забил всего один гол, но для Ингульца это было как наказание за забытые дома документы перед важной поездкой
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил